Dos dies després i amb el suspens habitual, el Girona va aportar certa llum sobre l'estat físic de Javi Álamo, Pere Pons i Aday Benítez, que van acabar lesionats el partit disputat contra l'Elx. Tampoc amb massa detall, com sol passar cada vegada que hi ha pel mig alguna prova mèdica, però des del club es van confirmar les primeres exploracions, fetes el mateix dissabte. Pere Pons i Aday Benítez pateixen un problema muscular (als isquiotibials) i, segons el Girona, tenen «molt complicat» arribar a la cita d'aquest cap de setmana. Per no dir impossible. El mateix Aday es descartava un cop consumada la derrota amb l'Elx;?a la zona mixta, el de Sentmenat admetia que el més segur és que no tornaria a jugar fins el 2016. Pere Pons, tot i estar fet d'una altra pasta, també és poc probable que arribi a la cita en condicions si no fa net a temps.

Un altre cas és el de Javi Álamo. El canari va ser, precisament, el jugador que va rellevar Aday als 12 minuts del Girona-Elx. Va aguantar tot el partit, però va acabar tocat. Llavors es va informar que Álamo, després d'un primer examen, patia un esquinç de grau 1-2 al lligament lateral intern del genoll esquerre. Tampoc fa massa bona pinta, encara que de tots tres sembla que és el més recuperable. Per tant, el de Gáldar no està del tot descartat per viatjar a Mallorca. En aquest cas s'ha fet servir el tradicional «pendent d'evolució», a l'espera dels esdeveniments.

I?Sobrino??El manxec també va ser substituït;?només va aguantar 40 minuts al camp en rebre un cop a la zona maleïda, aquella que tants maldecaps li ha portat aquest curs. De Sobrino, però, el club no en diu res. No se li han fet proves, o com a mínim no se n'ha informat al respecte. Serà aquest matí, a Peralada, quan es podrà veure si el jugador s'entrena amb normalitat, si treballa a part o si, directament, ni es desplaça amb la resta dels jugadors. Perquè avui, després d'un dia de descans, l'equip torna a la feina a partir de les 10.30 hores.