La derrota al Nou Estadi de Tarragona contra el Nàstic (3-1) va precipitar un autèntic terratrèmol al Saragossa. Veient que l'equip no estava complint les expectatives generades, el conjunt aragonès va decidir ahir al migdia fer un canvi sobtat de timó fulminant tota l'àrea esportiva de cop. Les víctimes van ser l'entrenador Ranko Popovic i el seu cos tècnic així com el director esportiu Ángel Martín González. El serbi és el sisè entrenador destituït a la categoria després de Sergi Barjuan (Almeria), Gaizka Garitano (Valladolid), Raül Agné (Tenerife), Albert Ferrer (Mallorca) i Luis García Tevenet (Osca). Mentre el càrrec de Popovic encara no té relleu, el Saragossa va oficiliatzar que el nou encarregat de la parcel·la esportiva serà l'exentrenador del Girona Narcís Julià. El gironí, d'aquesta manera, torna a una de les seves cases, on va estar quinze temporades entre el filial i el primer equip i també hi va fer de segon entrenador uns quants cops amb Víctor Fernández. Ara Julià tindrà la responsabilitat d'escollir el nou entrenador un càrrec al qual opten entre altres Joaquín Caparrós, Fernando Vázquez o Néstor Gorosito. Julià arriba al costat d'Albert Valentín, amb qui ja va treballar a la seva època al FC Barcelona (2010-2014).

Després de ser cessat juntament amb Andoni Zubizarreta i Valentín com a responsables esportius del Barça, Julià va veure com no li sortien dues possibilitats per tornar a treballar. La primera, de la mà de Víctor Fernández, consistia a passar a treballar al futbol base del Reial Madrid. El club blanc va desestimar al final el seu fitxatge i va incorporar tan sols Fernández. L'altra opció i que va estar més a prop va ser la de treballar a l'acadèmia Aspire de Qatar com a observardor internacional. El gironí va estar fins i tot a terres asiàtiques visitant les instal·lacions de l'Aspire. Al final però no es va concretar la seva incorporació. Finalment i arran de la crisi a l'àrea esportiva que viu el Saragossa, Julià torna a la Romareda per a organitzar l'àrea esportiva i decidir en matèria de fitxatges aquest proper mercat d'hivern.

En el seu comiat, Ranko Popovic va demanar unió a tots els estaments per intentar l'ascens. "Destruir és molt fàcil però construir és més complicat i cal tenir més paciència perquè el club té molta importància. Cal donar suport al club i l'entrenador perquè aquest equip té futur. És possible l'ascens, que és el que tots desitgem", va dir. A la plantilla aragonesa, Julià es retrobarà amb Albert Dorca, a qui va tenir a les seves ordres com a entrenador al Girona la temporada 2009-10.