El Girona participa en la ?campa?nya «Un nen, un regal» que impulsa l'associació Somnis. Aquesta iniciativa consisteix en la recollida de joguines per a nens d'entre 1 i 12 anys que es troben en risc de fragilitat social. El club ha fet una crida a la solidaritat dels socis i aficionats portant joguines noves a les oficines de l'estadi. La campanya finalitzarà el dilluns 4 de gener, dia del partit a Montilivi davant el Valladolid (20.30), on també s'habilitarà un punt de recollida. Aprofitant aquesta jornada els membres de Somnis faran un sorteig solidari a l'estadi i tota la recaptació anirà destinada a «Un nen, un regal».

L'Alabès ocupa el primer lloc de la Lliga Adelante deu anys després que els vitorians estiguessin al capdavant de la classificació en la categoria de plata del futbol espanyol. L'equip basc és el primer igualat a 33 punts amb el Còrdova però gràcies a la millor diferència de gols té l'honor de tancar l'any 2015 des de dalt de tot de la Lliga Adelante.

Cal remuntar-se al 22 de maig de l'any 2005 per trobar l'Alabès en el lideratge de la Segona Divisió. Va ser en la jornada 38 de la temporada 2004-05 després de derrotar l'Almeria (0-1) amb un gol de Rubén ?Navarro. Aquella victòria va fer pujar els alabesos al primer lloc a falta de quatre jornades per acabar una temporada que tancarien amb l'ascens a la Primera Divisió. Va ser el seu fins ara últim ascens a la màxima categoria. Durant aquella lliga també va ser líder a les jornades 21 i 22.