Pep Guardiola cobrarà 25 milions per any al Manchester City, l'equip pel qual hauria fitxat per les properes tres temporades, segons assegurava ahir el diari sensacionalista alemany Bild. Si es confirma aquesta informació, Guardiola es convertiria en l'entrenador de futbol més ben pagat, doblant el seu actual salari al Bayern de Munic.

L'exclusiva del Bild aprofundeix en la publicada dimecres per la revista esportiva alemanya Kicker, en què s'assegurava, citant «fonts britàniques fiables», que el tècnic de Santpedor ja havia signat amb el Manchester City on aterraria aquest estiu, malgrat que el contracte de l'actual entrenador Manuel Pellegrini conclou el 2017.

Guardiola manté una bona relació amb els directors executiu i esportiu del club britànic, Ferran Soriano i Txiki Begiristain, als quals coneix de la seva etapa al Barcelona. Els rumors sobre el possible salt de Guardiola del Bayern de Munic al Manchester City han estat nombrosos en els últims mesos tot i que la sortida de l'exjugador i tècnic del Barça no es va anunciar oficialment fins aquest diumenge.

El Bayern de Munic va informar que Guardiola no renovaria a final de temporada i que, després de tres anys al capdavant de l'equip, seria substituït a la banqueta per l'italià Carlo Ancelotti. El canvi de Munic per Manchester de Guardiola pot provocar que els gironins Torrent i Planchart, ajudants seus al ?Bayern, segueixin el mateix camí.