El Girona i el Llagostera passaran comptes aquesta setmana amb els seus socis accionistes. El club de Montilivi els ha convocat dimecres a les 19.00, a l'estadi, per una junta ordinària i extraordinària, mentre que el dia abans seran els blaugranes els qui celebraran la seva primera trobada d'accionistes, també a les 19.00, a les instal·lacions esportives municipals de Llagostera. No hi ha d'haver problemes per tirar endavant cap dels punts que figueren en els ordres del dia. En el cas del Girona un dels punts més destacats, a banda de l'aprovació dels números de la temporada passada, serà la ratificació de les mesures adoptades pel Consell per reequilibrar el patrimoni net, apartat que podria anar lligat a una futura ampliació de capital per no caure en causa de disolució.

El Girona ja va celebrar una junta extraordinària el 20 d'agost que va servir per modificar l'organigrama del club després de l'entrada de Samir Boudjemaa i Jean-Louis Dutaret en l'accionariat. Aquell dia Ignasi Mas-Bagà, el director general, va ser nomenat també president del Consell d'Administració, d'0n en va quedar fora el president del club, Delfí Geli, per voluntat pròpia. També van causar baixa del Consell Patxi Otamendi, Olga Melekhova, Dani Sambola i David Hugas. L'orgán gestor del club està format des d'aquell dia, al costat de Mas-Bagà i Salvador Capdevila, que s'hi manté des de novembre de 2010, per Albert Mateos (responsable de l'àrea social), David Sánchez (advocat de la nova propietat) i Joel Borràs (persona afí a Pere Guardiola i treballador de Media Base Digital, una empresa vinculada a Mediapro). Tot i que es va anunciar que la directiva s'ampliaria, en les juntes de dimecres no hi ha cap punt que parli d'entrades o sortides al Consell.

El Llagostera, per la seva banda, presentarà el pressupost d'aquest curs i aprovarà els comptes de l'exercici passat. Serà la primera assemblea del club convertit ja en SAE després que el juliol passat aconseguís reunir els 1'9 de capital social que li havia imposat el Consell Superior d'Esports per superar aquest tràmit. Hi podran assistir tots els propietaris d'almenys dos títols.