Queda pràcticament encara una setmana, però des de Montilivi ja s'ha començat a avivar el caliu del que serà el primer partit d'aquest 2016 per al Girona. Arribarà el dilluns dia 4 de gener, un dia poc habitual i també en una hora que no afavoreix gaire: dos quarts de 9 del vespre. Conscients que la data convida poc a l'optimisme pel que fa a l'assistència a les graderies de l'estadi, des del club s'ha decidit impulsar una nova iniciativa per intentar captar l'atenció de com més públic millor de cara al primer duel que l'equip jugarà davant la seva afició. Sota el lema «Un Girona-Valladolid, de Reis!», l'entitat ha decidit regalar l'entrada al recinte a tots els menors de 16 anys. Tot plegat, amb la intenció que a l'estadi es visqui «una autèntica festa blanc-i-vermella» i que «coincidint amb les celebracions de Nadal i Reis, la mainada sigui protagonista a les graderies de Montilivi», segons deia el comunicat de premsa que el club va facilitar ahir.

No només tots aquells que siguin menors de 16 anys podran accedir a l'estadi sense haver-se de rascar la butxaca, sinó que també s'ha activat una promoció amb la qual cada soci blanc-i-vermell disposa, per aquest partit de Lliga contra el Valladolid, d'una entrada addicional gratuïta. Aquesta, això sí, només és per a la zona del seu abonament i no és vàlida en cap altre espai de l'estadi.

Tant els socis com també tots els que siguin menors de 16 anys, poden passar a recollir la seva entrada addicional a les oficines del club situades a l'estadi de Montilivi. La iniciativa engegava ahir mateix, però fins al mateix dia de partit (el 4 de gener), també serà vàlida, així que aquestes entrades es podran retirar a les taquilles del camp.

Per poder-se beneficiar d'aquest avantatge, els abonats només hauran de presentar el carnet de temporada, mentre que els menors hauran d'acreditar la seva edat mitjançant el Document Nacional d'Identitat. El Girona, això sí, es va afanyar a detallar que la promoció serà vàlida fins a exhaurir existències.

Més de 3.449 espectadors

El Girona va tancar l'any 2015 a Montilivi d'una manera força negativa. No només perquè va perdre contra l'Elx (0-1) en un partit marcat per les lesions i pel fluix rendiment mostrat per l'equip que entrena Pablo Machín, sinó també pel poc ambient que van registrar les graderies.

Aquella freda tarda de dissabte, Montilivi només va acollir la presència de 3.449 espectadors, la pitjor entrada del que portem de temporada fins ara al camp del conjunt gironí. Per aquest proper compromís de Lliga, el club només té un desig:?aconseguir uns números millors perquè l'assistència no segueixi baixant. Arriba un Valladolid en hores baixes, el duel tindrà lloc un dilluns de gener i, a més, a dos quarts de 9 del vespre. Els ingredients no ajuden gens ni mica, però des de l'entitat no es perd encara l'esperança.