El canvi de mans que es va produir aquest últim estiu, amb la marxa de Josep Delgado i l'arribada de la dupla Dutaret-Boudjemaa, el Girona potser no ha obtingut els resultats esportius que hauria desitjat, però sí que ha vist calmada la seva situació institucional. Amb aquest panorama i amb un Consell renovat des de l'última vegada, Montilivi baixa el teló d'aquest 2015 amb la celebració de la Junta General Ordinària i Extraordinària que tindrà lloc aquesta tarda (19:00)?a l'estadi. Una trobada que es preveu força calmada, en la que el director general Ignasi Mas-Bagà presentarà els comptes anuals i explicarà, entre d'altres coses, com evoluciona la temporada a nivell de patrocini, assistència i d'altres àmbits.

No serà el punt més destacat dels dos ordres del dia, ja que també hi haurà moment per a la «ratificació de les mesures preses pel consell i, si s'escau, exposició de les noves mesures per tal de reequilibrar el patrimoni net de l'entitat». Això es tradueix amb que el club engegarà una nova ampliació de capital, que necessita el vist-i-plau dels accionistes per anar endavant.

Tots aquells accionistes que siguin titulars d'una acció inscrita al seu nom hi podran assistir. Si per qualsevol motiu no hi poden ser, poden delegar la seva acció.

A diferència de l'última junta, celebrada a l'estiu, en aquesta ocasió no hi haurà ball de consellers. Llavors van agafar la porta de sortida Patxi Otamendi, Olga Melekhova, Dani Sambola i David Hugas. L'únic que va mantenir la seva cadira va ser Salvador Capdevila, vicepresident des del novembre del 2010. A part de servir de comiat, aquella junta també va obrir les portes a cares noves com ho són les d'Albert Mateos -nou responsable de l'àrea social-, David Sánchez i Joel Borràs;?de la seva banda, Ignasi Mas-Bagà va ser nomenat president del Consell d'Administració.