El Girona tancarà l'any 2015 amb un regust agredolç de boca, però ho farà fora de les posicions de descens gràcies al gol salvador que Kiko Olivas va marcar fa més d'una setmana a Palma. Per començar amb bon peu el 2016, els de Pablo Machín necessiten recuperar sensacions i obtenir un bon resultat a Montilivi contra el Valladolid, un rival d'entitat que tot i que no està protagonitzant una gran temporada, arribarà a l'estadi en un bon moment de forma. A més, ho farà amb la majoria dels seus efectius, sempre i quan no hi hagi un contratemps de darrera hora durant aquesta setmana.

El tècnic Miguel Ángel Portugal recuperarà a dos homes importants. Un d'ells és David Timor, que va vestir la samarreta del Girona la temporada 2013/14. El valencià ha complert un partit de sanció. També estarà a disposició el colombià Johan Mojica, que deixarà enrere un període de tres setmanes de càstig per la doble targeta groga que va veure contra el Lugo a principis de mes i per protestar la decisió de l'àrbitre. «Aquest temps m'ha servit per aprendre. Estic content amb mi mateix per com he estat entrenant aquests dies. Tinc moltes ganes de tornar i l'equip té ambició per guanyar a Girona», declarava ahir el futbolista, que s'està entrenant amb total normalitat i que podria comptar per Portugal per ser titular a Montilivi.

És més difícil que viatgin a terres catalanes futbolistes com Manu del Moral o Erick Moreno. Tots dos tot just surten de dues lesions importants. Tanmateix, tant un com l'altre han tornat de les vacances plenament recuperats i ja s'entrenen sense massa problemes amb el grup.