Gol, una referència clara en la posició de davanter centre i més competència en les posicions ofensives. Tot això, a banda del "compromís i la implicació que han de tenir tots els jugadors d'un equip que jo entreni", és el que espera del seu primer, i de moment, únic fitxatge d'aquest mercat d'hivern: el serbi Dejan Lekic. "Amb Lekic hem intentat portar el que busca tothom en aquesta lliga. Si preguntes a tots els equips et diran que el que voldrien és tenir més gol i espero que Lekic ens pugui donar això". Pablo Machín va tenir bones paraules per a un Lekic que arribarà dilluns a Girona i del qual espera que "ens pugui ajudar al més aviat possible".

Sense tancar les portes a cap nova incorporació, Pablo Machín va deixar ahir ben clar que la seva única petició clara al club va ser un davanter i qualsevol altra incorporació serà una reforç benvingut però no pas "una exigència" de l'entrenador. "Quan vaig saber que hi havia la possibilitat de reforçar-nos en aquest mercat d'hivern, vam convenir que ens aniria bé portar un davanter, mentre que la resta de posicions sempre es poden reforçar però no seria una exigència. Si arriba algú sempre serà sota la premissa que millori el que ja tenim aquí, no es portarà un jugador per portar perquè sempre he pensat que els que som aquí som els que hem de tirar això endavant", va argumentar ahir a Machín que, però, va deixar clar que el tema dels possibles reforços està a les mans de Quique Cárcel que "com és obligació de tot director esportiu està atent a tot el que passa i hi ha en el mercat". Entrant més al detall sobre Dejan Lekic, Pablo ?Machín va admetre que "pot tenir alguna semblança amb Fran Sandaza, però tampoc es pot dir que no tinguéssim fins ara un nou pur perquè tant Mata com Jairo són davanters centres; i la nostra intenció ha estat buscar aquell davanter referent que segurament hauria d'haver estat Rubén Sobrino però que, de moment, només l'hem pogut gaudir un parell de partits". El tècnic confia que Lekic arribarà en un bon moment de forma, perquè va competir a l'Índia fins fa tres setmanes i recorda que el serbi, que fa dues temporades va brillar a Segona Divisió amb l'Sporting de Gijón, "és un jugador que sempre ha fet gols i espero que els continuï fent amb nosaltres".

Pablo Machín, que no creu que hi hagi cap més sortida més enllà de la cessió de Vivancos a l'Hèrcules, també va comentar les paraules de Quique Cárcel després que, abans de Nadal, l'equip encadenés quatre partits sense guanyar. "El futur del Girona passar al cent per cent per Machín", va dir llavors el director esportiu i ahir Machín va deixar clar que no tem una possible destitució. "M'agradaria que aquest tema no hagués de ser ni comentat. Agraeixo la confiança del club amb mi i amb els jugadors que, com he dit sempre, són els marquen gols i aturen les pilotes fent-nos bons o dolents als entrenadors". Demà, contra el Valladolid, tècnic i jugadors tindran una nova oportunitat de canviar la dinàmica i començar a guanyar partits a Montilivi.