Els periodistes que segueixen l'actualitat del Valladolid i que ahir eren a Montilivi, esperaven amb ganes la presència de Miguel Ángel Portugal. Volien sentir la seva valoració, tot desitjant que el tècnic fos crític amb els seus. «Un mal dia el té qualsevol i avui (per ahir) ens ha tocat a nosaltres», va ser un dels molts motius que Portugal va donar en roda de premsa per justificar la derrota dels seus. N'hi va haver més:?«No hem tingut connexió, ens ha faltat toc i només amb el seu gol hem tingut arribades, però totes amb impulsos i no gaire clares».

Va confessar que des que ell és entrenador del Valladolid ahir va viure «possiblement el pitjor partit», sobretot perquè «no ens hem identificat amb nosaltres mateixos». «Potser perquè era dilluns no hem estat bé», va afegir, amb to de broma.

No va amagar que el Girona va tenir part de culpa del fluix partit dels castellans, que van marxar gairebé sense xutar a porteria. «Ens ha pressionat bé i ha demostrat que ens coneixia. No ens ha deixat tenir aquell joc de toc que tant ens agrada. No hem estat bé i toca corregir-ho» .c.r. girona