El davanter olotí de 23 anys veurà des de la grada el partit d'avui entre el seu equip i el Girona. Fitxat a l'estiu després d'un gran any al Guijuelo (14 gols), fins ara Muñiz només li ha donat una oportunitat a la Copa. A la Lliga encara no s'ha estrenat i molt probablement buscarà una cessió aquest mes per tenir minuts.

Reben un Girona que ve de guanyar però vostès estan gairebé intractables amb 14 punts de 18 possibles.

Hem estat molt regulars tot el curs. Vam acabar l'any bé i l'hem començat encara millor. La consigna és anar partit i partit. Ara no podem abaixar els braços.

L'objectiu de l'Alcorcón és pujar a Primera?

Ja els últims anys, l'objectiu ha estat sempre molt ambiciós. Es vol ser al més amunt possible.

Com viu la seva primera experiència a Segona A?

Estic satisfet d'una banda perquè aprenc molt de David Rodríguez però reconec que és una situació difícil veure que passen els partits i no tinc minuts.

S'ha arribat a desanimar?

De vegades però el futbol és així. Entrenar cada dia al màxim i el dissabte veure que no ets a la llista de vegades es fa dur. Tot i això, segueixo treballant amb més força.

Es planteja alguna sortida aquest mercat d'hivern?

Quan saps que no es compta amb tu sempre es poden buscar solucions. No descarto sortir cedit si surt algun equip que em pugui donar minuts.

Muñiz diu que el Girona té una plantilla feta per pujar. Hi està d'acord?

Té un equip semblant al de ?l'any passat però potser ha perdut peces importants. Vénen d'una victòria important i si agafen una bona ratxa poden acostar-se a dalt. Muñiz ens ha dit que serà molt difícil. Haurem de vigilar perquè juga molt bé, sobretot fora de casa.