Una setmana més, i ja en van unes quantes aquesta temporada, caldrà passar el diumenge enganxat a la ràdio o a les xarxes socials. S'han de seguir amb lupa els partits d'aquest diumenge de la Segona Divisió A. Perquè depenent dels resultats, el Girona podria caure en posicions de descens. De perill n'hi ha, un cop més. Semblava que amb la victòria contra el Valladolid l'equip començava a mirar cap amunt, però ahir es va tornar a fer un pas enrere. De nou, la zona perillosa és a tocar. Això sí, només una carambola de resultats portaria els blanc-i-vermells cap al pou.

Ara mateix, el Girona té 22 punts i és quinzè a la classificació. Queden, però, encara molts partits per disputar-se i són uns quants els equips que podrien avançar els de Pablo Machín a la classificació, fins a fer-los caure a la dinovena posició, la primera del descens. Perquè això sigui possible, s'han de produir fins a quatre resultats que juguin en contra dels interessos dels gironins. El primer d'ells, és que l'Albacete (ara mateix en la dinovena plaça) sigui capaç de guanyar al camp del cuer, el Bilbao Athletic. Els manxecs tenen 20 punts, pel que amb una victòria passarien per davant del Girona.

D'una altra banda, el Mallorca (divuitè també amb 20 punts) també hauria de guanyar. Els balears tenen una visita complicada, al camp del Còrdova, ara mateix el tercer classificat de la Segona Divisió A. Més resultats: l'Osca, que és dissetè amb 21 punts, hauria d'apuntar-se la victòria. Els aragonesos ju?guen a casa i reben l'Osasuna, que ocupa places de play-off per pujar a Primera. L'últim resultat que portaria el Girona directament al pou seria un empat del Tenerife, que visita Ponferrada. Els illencs són setzens.