Pablo Machín devia quedar molt satisfet de l'actuació del Girona dilluns contra el Valladolid perquè només va introduir un únic canvi a l'onze, per obligació, amb l'entrada de Rubén Alcaraz al mig del camp pel sancionat Eloi Amagat. La sorpresa va ser que Carles Mas es va mantenir a l'alineació malgrat el retorn de Lejeune, que s'havia perdut el duel amb els castellans per acumulació de targetes. El francès es va quedar a la banqueta, mentre que el central gironí, que havia sigut un dels destacats contra el Valladolid, va tenir una nova oportunitat fent tripleta de centrals amb Kiko Olivas i Pedro Alcalá. El d'ahir era tot just el segon partit que jugava Mas en aquesta lliga perquè fins al dia del Valladolid estava inèdit.

Mas, al final del partit, va dir que ell treballa "per convèncer l'entrenador" quan se li va preguntar si s'esperava seguir a l'equip inicial malgrat que Lejeune ja estava novament disponible. El futbolista del planter també va deixar clar que s'havia perdut una magnífica oportunitat de sumar contra un rival de la zona alta i va explicar que en la jugada del gol "els meus companys m'han explicat que hi ha unes mans força clares, tot i que jo no ho he vist bé".

Veient que la segona part avançava i que l'1-0 no es movia, Pablo Machín va moure fitxa i va fer entrar Álamo i Borja García per Mata i Pere Pons, respectivament, un recurs que el tècnic ja ha fet servir altres cops aquesta temporada. "A la banqueta no teníem cap altre davanter amb aquestes característiques i hem apostat per això i per la qualitat de Borja a l'hora de buscar l'última passada i la definició, tot i que tampoc ha estat possible d'aquesta manera", es lamentava el preparador.

Benítez fitxa per l'Alcorcón

Aquesta setmana l'Osca havia anunciat que el davanter Dani Benítez s'incorporava al club a prova i que si la superava, fitxaria, posant punt i final a dos anys de sanció per consum de cocaïna, detectat quan militava al Granada. L'endemà Benítez va voler canviar algunes condicions del contracte que li havien ofert i, després d'haver estat només una sessió a les ordres d'Anquela, va decidir abandonar el club aragonès. La notícia va saltar ahir a Alcorcón quan va assistir al partit. El tècnic Juan Ramón López Muñiz no va voler confimar-ho, però l'entitat aragonesa va fer oficial la incorporació a la nit.

Benítez va ser espectador de luxe a la llotja d'un estadi de Santo Domingo en què no es va arribar als dos milers d'espectadors a la grada en una tarda molt freda. El jugador no podrà jugar fins el proper 17 de febrer, quan acabi la suspensió de dos anys per consum de cocaïna.