anàlisi

manquen recursos

14.01.2016 | 07:18
manquen recursos
manquen recursos

Bon plantejament inicial del Girona. L'equip demostra la concentració necessària per poder afrontar el partit amb garanties, la sensació que donen els jugadors és bona, surten a pressionar a camp contrari i a condicionar el joc dels madrilenys. Mentre es manté el resultat igualat el que passa sobre el terreny de joc es va acostar més al que desitjava Pablo Machín que no el que esperava Juan Ramón López Muñiz.
L'Alcorcón no podia iniciar el joc de forma controlada ja que el Girona l'obligava a realitzar joc directe i a la pèrdua ràpida i de manera constant de la pilota. El problema dels gironins és que a l'hora d'atacar no aconseguien trobar espais per dintre i es veien obligats a buscar canvis d'orientació i desplaçaments en llarg per la incorporació dels laterals. Participaven Coris i Clerc però no entraven en joc ni Mata ni Jairo, participen també Alcaraz i Àlex Granell però lluny de la porteria adversària.
Els dos davanters haurien de poder participar, de buscar suports entre línies i desmarcatges a l'espai per sorprendre la defensa adversària. El partit es va convertir en un joc de desgast i en alguns moments en molt físic on les jugades de contacte i de cos contra cos feien decantar algunes accions cap a un o altre costat.
L'Alcorcón va fer el gol en la primera ocasió i a partir d'aquí va tenir la capacitat d'ordenar-se per defensar i mostrar la paciència necessària per saber jugar amb el resultat favorable. L'equip va demostrar ambició, els canvis van servir per augmentar la intensitat i poder crear ocasions en el tram final però el Girona encara va tenir aquell punt d'angoixa i precipitació que no el va ajudar gens en la definició.
Després de la victòria de dilluns a Montilivi el partit podia consolidar les sensacions positives de l'equip però encara cal millorar. Considero que a aquest Girona li manca gol i algun recurs ofensiu diferent per quan els partits s'encallen. L'equip tampoc és gaire capaç de fer mal en les accions d'estratègia ofensiva que molt sovint ajuden a desencallar partits i serveixen per augmentar les possibilitats de marcar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Girona FC

El novè atac menys productiu de Segona

El novè atac menys productiu de Segona

Els davanters del Girona sumen 5 gols entre Longo, Cristian, Sandaza i Felipe Sanchón, un dels...

Un inici calcat al del curs passat

Un inici calcat al del curs passat

El Girona suma els mateixos catorze punts que tenia la temporada anterior després de les primeres...

El Girona juvenil mereix més davant un Barça resolutiu

El Girona juvenil mereix més davant un Barça resolutiu

L'equip d'Àlex Marsal va tenir les millors oportunitats per marcar però la falta de gol va tornar...

Enllaços recomanats: Premis cinema