Als seus 30 anys, Alan Baró ja fa temps que volta. Se n'ha fet un tip de visitar Montilivi i aquestes darreres temporades ho ha fet vestint la samarreta del Ponferradina. Però encara que passi el temps, per al de Darnius sempre «és especial jugar a Girona», sobretot perquè ho pot fer «davant la família i els amics que allà hi tinc». Així s'expressava ahir el central de l'equip del Bierzo, l'encarregat de donar el seu punt de vista sobre el partit que tots dos equips disputaran diumenge.

«Hem perdut una mica el fil però sabem que ens vénen partits durs i que necessitem puntuar. Seria important sumar la victòria en els dos propers desplaçments», declarava el jugador, a qui li «sorprèn» la situació del Girona. «No han començat bé perquè no estan tenint el mateix encert que l'any passat. Tot i això, és un equip molt dur i complicat», deia.

D'altra banda, el Ponferradina recupera Adán i Lolo Pavón, mentre que ahir el davanter Jesús Berrocal va treballar al gimnàs després de ressentir-se d'unes molèsties al turmell. c.r. girona/ponferrada