Va arribar a Girona a la recerca de minuts i de l'oportunitat de debutar a la Segona Divisió A, però sembla que Marcelo Djalo podria agafar la porta de sortida sense haver pogut demostrar si val o no per a aquesta categoria. El central, cedit pel Juventus italià fins al final de la present temporada, sembla no entrar gens ni mica en els plans de Pablo Machín i el seu cos tècnic. Va jugar al camp del Nàstic en la primera i única eliminatòria de Copa del Rei amb presència dels blanc-i-vermells (fins i tot va fer un gol), i també ha tingut la seva oportunitat a la Copa Catalunya. Però a la Lliga, res de res. Alguna convocatòria i gràcies. La primera volta és a punt de tancar-se, i Marcelo encara no s'ha estrenat a la categoria d'argent amb el Girona.

Aquesta situació ha provocat que tant ell com el seu entorn s'hagin plantejat una sortida del club durant aquest mercat d'hivern. El jugador vol seguir al club i creu que tard o d'hora li arribarà la seva oportunitat, però una «proposta interessant» faria que no es pensés gaire de canviar d'aires. Propostes en té al damunt de la taula, però marxar a la Segona Divisió B ara mateix no entra en els seus plans. Encara queden unes setmanes perquè el mercat d'hivern abaixi la persiana, així que no és gens descartable que Marcelo acabi fent les maletes. c.r. girona

Pablo Maffeo és el jugador escollit per la direcció esportiva del Girona per ocupar la posició de lateral dret que reclamava Pablo Machín. El jugador, de 19 anys, és propietat del Manchester City. Arriba en condició de cedit fins al final de la present temporada. Ahir al matí va passar la pertinent revisió mèdica i a la tarda va entrenar-se, a l'annex de Montilivi, sota les ordres de Machín. La seva presentació oficial, això sí, no arribarà fins demà al migdia.

Maffeo és la segona incorporació del club en aquest mercat d'hivern i se suma així a la de Dejan Lekic, fitxat per aquest any i el següent. El de Sant Joan Despí ocupa la posició de lateral dret, però també pot actuar com a central. És una de les grans promeses del planter citizen i fins i tot una vegada ha estat convocat per Manuel Pellegrini amb el primer equip. Amb ell, Machín ja té la peça que reclamava per si decideix canviar l'habitual 3-5-2 i jugar amb quatre defenses.

El Lleida pregunta per Llonch

Amb Albert Vivancos cedit a l'Hèrcules, la porta de sortida podria no haver-se tancat. Segons informava ahir Catalunya Ràdio, el Lleida estaria interessat a aconseguir la cessió del migcampista Pol Llonch. El català, en propietat del Girona per dues temporades i una més d'opcional, ha jugat 10 partits aquesta temporada, la meitat dels quals com a titular.