A?només dos dies de rebre la visita del Bilbao Athletic, el Girona va seguir preparant la cita contra el filial basc amb una sessió al camp de Vilablareix. Va ser un entrenament més suau, amb alguns jocs i centrades a l'àrea. Pablo Machín va poder treballar amb la major part de la seva plantilla, però va patir la baixa del davanter Jaime Mata, un dels habituals a l'onze titular. El madrileny va haver de descansar per culpa d'una sobrecàrrega als isquiotibials. Depenent de la seva evolució, podrà jugar demà. Tampoc es van exercitar amb el grup els lesionats Rubén Sobrino i Richy Álvarez, que continuen recuperant-se, així com tampoc Sebas Coris, que segueix amb molèsties i qui encara no està disponible per entrar a una convocatòria. c.r. vilablareix

Una setmana agradable, però no pas tranquil·la. Guanyar per 4-0 al Ponferradina, enllaçar dues victòries a Montilivi i tancar la primera volta amb números de permanència han alleugerit els nervis que s'hagin pogut instal·lar al vestidor del Girona, però en cap cas han servit perquè la plantilla es relaxi. I?menys ara, que demà ha de rebre el cuer a l'estadi. La visita del Bilbao Athletic ha fet encendre la llum d'alerta perquè ningú es fia del filial basc. Un d'ells és Carlos Clerc. El defensa blanc-i-vermell avisava ahir dels seus perills i recordava que l'equip té «moltes ganes» de poder «tornar a donar una alegria a l'afició» amb una victòria que els permeti «enfilar-nos fins a una zona tranquil·la a la classificació».

«Un filial sempre és complicat. Mai saps com te'ls trobaràs. A?més és el cuer, pel que vindrà a Montilivi amb moltes ganes. S'ha d'anar amb compte. Té jugadors de molta qualitat i que han anat convocats amb el primer equip. Nosaltres hem mostrat darrerament una cara molt forta al nostra estadi. Hem de seguir així i anar a pel partit amb personalitat», valorava el lateral badaloní, qui considera que el Bilbao Athletic en cap cas ha llençat ja la tovallola. «A?Segona A mai ningú es deixa anar. És una competició molt igualada i sempre poden passar coses. Estic segur que voldran començar bé la segona volta».