A

mb un bagatge important a la Segona Divisió A i experiència a Primera, Borja García va arribar a Montilivi considerat com un dels fitxatges importants de l'estiu. El cert és que al de Torremocha de Jarama li ha costat un món trobar el seu lloc i que, després d'una volta, entre una cosa i l'altra no ha acabat de guanyar-se la titularitat. Tot just acumulava una dotzena de partits, la majoria d'ells sortint de refresc, i ahir, en el que feia tretze, va ser quan va marcar el seu primer gol. Un gol "important" com ell va definir. Per l'equip, però també a títol personal.

"Ens permet allargar la nostra bona ratxa i així hem guanyat dos partits seguits, que no ho havíem fet fins ara. Això ens donarà confiança de cara les properes jornades de Lliga", valorava Borja, un dels últims a sortir a la zona mixta. Això en l'aspecte col·lectiu. En l'àmbit personal, també va recalcar la "importància" que li suposava haver vist porta, sobretot perquè "fins ara no he tingut oportunitats", una situació que "no agrada a ningú". "M'anirà molt bé per encarar els propers partits", va afegir. Igualment, va felicitar-se per veure com el Girona, per fi, s'ha aconseguit "fer sòlid" a Montilivi, quelcom que "necessitava". "A fora hem d'esgarrapar alguns punts i a casa, hem de seguir així", completava.

Pere Pons compleix cicle

El migcampista de Sant Martí Vell va veure la cinquena targeta groga de la temporada, així que serà baixa aquest proper diumenge al camp del Numància. L'altre jugador amb perill de suspensió és Jaime Mata (ha vist quatre grogues) però ahir no va jugar per lesió.