De ben segur que l'entrenador del Numància, Jagoba Arrasate, ha tingut dies millors. El tècnic basc

va viure ahir una jornada frenètica en què va veure es quedava sense dos dels seus millors jugadors ofensius per preparar el duel de diumenge contra el Girona (17.00). Malgrat que ja feia dies que s'estava coent, no va ser fins ahir que Natalio va arribar a un acord per rescindir el seu contracte i fitxar pel Llagostera. La del valencià no serà la única sortida aquesta setmana al Numància. I és que Arrasate es va trobar a l'hora de començar l'entrenament que "scar Díaz no hi era. L'exdavanter del Girona ha rebut una important oferta del Mallorca que està decidit a acceptar i ahir ja no va exercitar-se amb els seus companys. El club balear pagarà la seva clàusula, que ronda els 250.000 euros, i se l'endurà cap a Ses Illes aquesta mateixa setmana. Per acabar-ho d'adobar, el mitjapunta cedit per la Reial Societat, David Concha es va fer una microruptura fibrilar durant l'entrenament i estarà entre dues i tres setmanes de baixa per lesió.

Així doncs Arrasate ha vist com quedarà amb tota probabilitat sense tres dels seus millors homes d'atac per a rebre el Girona diumenge. I és que tant Natalio, com Concha i sobretot "scar Díaz són tres jugadors que han tingut molt de protagonisme aquesta primera volta. El cas de l'ex del Girona és el més important ja que és, juntament amb Álex Alegría, el màxim golejador de l'equip amb 7 gols (16 partits). De la seva banda, Concha ha marcat 3 gols en 17 partits mentre que Natalio n'h aconseguit 2 en els 13 duels en què ha participat. Tot plegat farà que Arrasate es quedi sense els autors de gairebé la meitat dels gols que ha marcat el Numància aquesta temporada. Entre "scar Díaz, Natalio i Concha sumen 12 gols dels 30 en total que marcat l'equip fins ara a la Lliga.

Les baixes de Natalio i "scar Díaz faran que el Numància es reforci abans de dilluns a la mitjanit amb algun davanter. Mentrestant i amb vistes al partit contra el Girona, Arrasate recupera Marc Pedraza després de complir sanció i és molt probable que pugui comptar també amb Juanma i Julio Álvarez, que han deixat enrere les seves dolències físiques.