"scar Díaz, un dels màxims realitzadors del Numància amb 7 gols, difícilment jugarà diumenge contra el Girona. A banda d'unes molèsties al turmell que fa un parell de setmanes que arrossega i que el van fer ser baixa al camp del Tenerife la passada jornada, l'interès del Mallorca per fitxar-lo abans de dilluns és un altre motiu de pes perquè Jagoba Arrasate no l'alineï contra el seu exequip.

El davanter madrileny està vivint una setmana molt moguda arran de la intenció del Mallorca d'incorporar-lo. En aquest sentit, segons el Diario de Soria, el representant del jugador, Mario Marín, va ser dimecres a Los Pajaritos, on va assegurar que si el jugador no sortia, «estaria quatre mesos lesionat», intentant forçar així la màquina perquè el Numància facilités el seu fitxatge pel Mallorca. El conjunt sorià, tanmateix, es remet als 250.000 que estipula la seva clàusula de rescissió i no pensa moure's d'aquí. L'estirabot de l'agent i l'enuig del club podrien frenar l'operació ja que si el Numància no accepta un traspàs, el fitxatge augmentaria uns 150.000 euros més a causa de l'IVA que comporta el pagament de la clàusula.

Ahir el jugador tampoc va treballar amb el grup i ho va fer al marge al·legant que encara tenia molèsties. De la seva banda, Arrasate, que ha perdut Natalio i Antonio Tomás, aquesta setmana i a més a més té la baixa per lesió de Concha confia poder recuperar Julio Álvarez. L'hispanoveneçolà va treballar ahir amb normalitat un cop solucionats els seus problemes al turmell.

Mentrestant, el Mallorca se?gueix reforçant-se i ahir va presentar l'ex del Deportivo Diego Salomao i Lago Junior (Mirandés) i va anunciar la renovació de Brandon Thomas. A més a més, Alfredo Ortuño ja és a Palma i el seu fitxatge és gairebé un fet després de desvincular-se del Saragossa. Culio (Las Palmas) podria ser el següent. En canvi, l'exgironí Javi Acuña podria tenir els dies comptats a l'illa.