Uns mesos enrere, guanyar s'havia convertit en tota una rutina per al Girona. Embalat cap a Primera, l'equip no feia altra cosa que col·leccionar bons resultats, batent tots els seus rècords positius a la categoria. Després del fatídic final de curs que tothom recorda, el cert és que la història ha canviat, i força, per a un vestidor que ha fet de la irregularitat el seu pa de cada dia. Sembla, però, que amb l'arribada d'aquest 2016 s'ha redreçat el rumb i el vestidor confia a allargar el moment dolç, enllaçant tants bons resultats com sigui possible.

De moment, els gironins han superat el Ponferradina (4-0) i el Bilbao Athletic (2-1) de manera consecutiva, per la qual cosa tenen a l'abast encadenar la tercera victòria consecutiva, quelcom que Machín no va poder fer en la seva primera temporada al club (13/14), però sí el curs següent. El primer any, va doblegar Saragossa i Tenerife de manera consecutiva, com també el Ponferradina i el Deportivo, pero mai va ser capaç de sumar tres triomfs seguits o més.

Sí que ho va fer aquesta última temporada (14/15). És més, els blanc-i-vermells ho van fer fins a quatre vegades. Dos cops (de la jornada 1 a la 3, i de la 39 a la 41), van apuntar-se tres victòries d'una tacada. I també en dues ocasions van allargar la ratxa fins a les quatre victòries: de la jornada 21 a la 24, derrotant el Lugo, Racing, Alcorcón i Tenerife; així com de la setmana 34 a la 37, superant el Leganés, Recreativo de Huelva, Osasuna i Barcelona B.