És segurament el jugador de més qualitat de la plantilla del Girona. Divendres mateix, en l'últim entrenament abans del partit contra el Bilbao Athletic, es va treure de la butxaca una jugada personal en què després de superar dos companys amb dues sotanes increïbles, va batre Becerra amb un xut des de la frontal. Aquella acció va generar l'ovació dels seus companys i també l'admiració d'un Pablo Machín que durant aquesta primera volta no ha comptat pràcticament amb ell. Dissabte, però, el madrileny es va reivindicar amb un gol decisiu que va donar tres punts d'or al Girona en la seva lluita per fugir de les posicions de descens. Malgrat la transcendència del gol, Borja García pràcticament no va celebrar la diana. "És important perquè fins ara no he tingut oportunitats. M'anirà molt bé per encarar els propers partits", assegurava al final d'un partit el madrileny en referència a la confiança que fins ara li ha negat el tècnic.

Amb els 12 minuts de dissabte Borja García ha participat en 13 partits (478 minuts). Uns números pobres i molt lluny dels que voldria un Borja García cridat a ser un dels líders del Girona 2015-16. No va aterrar de la millor manera el madrileny a Montilivi ja que ho va fer tard i fora de forma després d'acabar la temporada passada amb el Còrdova al maig i d'haver de fer la pretemporada al marge del grup amb el Reial Madrid Castella. Malgrat els dos últims cursos irregulars amb Castella i Còrdova, acabats amb descensos, el catxet de Borja García seguia intacte i el seu fitxatge pel Girona va suposar tot un cop a l'estiu. Amb 146 partits a Segona A i 28 a Primera, l'arribada de Borja va il·lusionar l'afició blanc-i-vermella. En el record els 17 gols que havia marcat la temporada 2011-12 amb el Còrdova, un dels quals al Girona. El conjunt blanc-i-vermell també va patir-lo dos anys després ja a les files del Castella en la derrota a Valdebebas (3-2).

Li va costar molt posar-se a to al madrileny que va necessitar gairebé una pretemporada particular. A Tarragona, a la Copa, va tenir els seus primers minuts, però va patir un problema físic que el va tenir un mes fora de combat. Un cop en forma, ?Machín li va donar la titularitat en un tram de Lliga en què l'equip va estar molt irregular (empat contra el Saragossa, triomf a Pamplona i derrotes contra Lugo i Alabès). Des de llavors, un altre problema físic i la creixent manca de confiança de Machín l'havien relegat a un segon pla i a conformar-se a ser un revulsiu. Qui sap si el gol contra el Bilbao Athletic farà que a partir d'ara el rol de Borja a l'equip sigui més important.