Pablo Machín va donar per bo l'empat d'ahir al camp del Numància i, tot i reconèixer que "sincerament tampoc ens mereixíem més que l'empat, però tampoc es pot dir que una derrota nostra hauria un resultat just". Machín recordava que "en el partit d'anada a Girona va passar el mateix, però amb la diferència que en aquella oportunitat el Numància es va emportar els tres punts i avui nosaltres només un".

"El Numància tampoc ha tingut grans oportunitats. Últimament a nosaltres ens penalitzen molt les oportunitats dels contraris i ens marquen a la primera. L'Isaac (Becerra) gairebé no ha hagut de tornar a intervenir més en tot el partit més enllà d'aquella falta que ha semblat més perillosa del que realment era perquè gairebé se li escapa", va argumentar Machín sobre l'equip local mentre que va definir el partit "com a mancat de ritme, amb moltes faltes i interrupcions amb Álex Alegria com a protagonista fent una gran feina per al Numància i traient-nos una mica de polleguera a nosaltres. En resum, la primera part ha estat per a ells i a la segona ja hem estat una mica més reconeixibles".

Sobre les aparicions de Borja García i Dejan Lekic a l'equip titular, Pablo Machín va reconèixer que "teníem clar que el partit seria més fàcil per a Dejan, perquè aquí, vulgui o no, t'obliguen a jugar molt directe i això no és el millor escenari per a Borja". El tècnic del Girona, que coneix bé Los Pajaritos com a jugador i com a entrenador, tenia clar que "la pilota aturada acabaria sent molt important a l'hora de decidir el partit i al final ha estat decisiu per a nosaltres".

"Marxo satisfet perquè, de la manera que anava el partit, el més normal hauria estat perdre el partit tot i que no m'agrada que l'equip es deixi mitja part d'un partit a l'hora de treballar per guanyar-lo", va dir ahir Machín, que va reconèixer que "sense tenir un jugador especialitzat a recuperar segones jugades com en Pere (Pons) el més normal hauria estat posar allà Rubén (Alcaraz), però hem optat per un jugador més ofensiu com Borja i la realitat és que a la primera meitat el Numància ens ha superat clarament". La millora de la segona meitat i, sobretot, el punt aconseguit amb el gol de Lekic va provocar que Machín marxés de Sòria "moderadament satisfet".