El Girona ha decidit presentar recurs al Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol perquè els davanters Dejan Lekic i Jaime Mata puguin jugar aquest proper diumenge al camp de l'Osca.

Lekic va ser expulsat al minut 21 del duel d'aquesta última jornada contra el Nàstic per doble amonestació. Després de revisar les imatges, el club gironí considera que la segona targeta que va veure el jugador (per deixar-se caure, suposadament, dins l'àrea) és del tot injusta i ha decidit recórrer la decisió de l'àrbitre, Figueroa Vázquez.

També va ser amonestat Mata, de manera que el madrileny compleix cicle hi hauria de descansar. L'atacant va veure la groga per deixar anar la cama davant la sortida del porter Reina. El Girona també ha optat per recórrer aquesta amonestació.

Competició es pronunciarà avui i, depenent del seu veredicte, des de Montilivi es podria estudiar l'opció d'anar més enllà i presentar nous arguments per rebre llum verda per part d'Apel·lació si fos així necessari.