Magnífiques notícies pel Girona avui després de la reunió del Comitè de Competició. L'organisme ha donat la raó al club de Montilivi en les seves al·legacions per la segona groga de Lekic i l'amonestació de Mata contra el Nàstic i, d'aquesta manera, hauria de poder disposar de tots dos davanters aquest diumenge al camp de l'Osca. Lekic evita la sanció per l'expulsió i Mata, que hauria complert cicle, segueix a una groga d'haver de descansar una jornada. Tanmateix, la presència del davanter serbi al Alcoraz no està garantida. I és que durant l'entrenament d'aquest matí a Navata, Lekic ha sentit una punxada a l'abductor i ha hagut de deixar l'abandonar la sessió. Aquest vespre el jugador se sotmetrà a una ressonància magnètica a Barcelona per determinar l'abast d'una lesió.

La resolució del Comitè desautoritza l'àrbitre Figueroa Vázquez en totes dues jugades i assenyala que les proves videogràfiques aportades pel Girona demostren que Lekic, en la jugada de l'expulsió per doble amonestació, cau perquè entra en contacte amb el rival, i que la targeta a Mata, segons el col·legiat, per entrar de manera temerària, tampoc era correcte perquè el davanter madrileny no toca al porter del Nàstic.

D'altra banda, Chidiebere Nwakali s'ha reincorporat a la disciplina del club després de més d'un mes absent. Nwakali ha resolt els problemes que l'impedien tornar de Nigèria on era des d'abans de Nadal. El jugador cedit pel Manchester City ha participat en l'entrenament del matí a Navata i també el de la tarda a Montilivi a les ordres de Pablo Machín.