Àlex Granell va respondre ahir les preguntes dels lectors de diaridegirona.cat en una entrevista en línia en què va tocar un grapat de temes. A continuació oferim una selecció d'algunes de les respostes del migcampista gironí.

Creu que hi ha opcions que el Girona faci el «play-off» d'ascens aquesta temporada?

Em sembla que ara mateix és agosarat parlar de play-off perquè seguim més a prop de la zona perillosa que de dalt. Tot i això, sí que és cert que l'equip està en una dinàmica molt positiva i si seguim així podem aspirar a tot.

Li sap greu que no s'hagi arribat fins al final en el tema de la possible compra de partits per part de l'Sporting la temporada passada?

Fa molts anys que se sent a parlar de possibles partits emparaulats i penso que si no hi ha sospites reals, no s'ha d'especular amb coses tan greus. D'estrany ens ho va semblar a molts però d'aquí a investigar-ho a fons hi ha una línia molt perillosa.

Aquesta temporada sembla difícil aspirar a pujar però mantenint aquest projecte li sembla que les aspiracions de pujar l'any que ve són altes?

Aquest any són paraules majors perquè retallar punts als equips de dalt serà complicat. Tot i això lluitarem per arribar vius al tram final. Del que estic completament segur, i ha estat una de les raons de la meva renovació, és que hi ha un projecte seriós, sòlid i ambiciós, i lluitarem els propers anys per tornar a tenir una oportunitat real de pujar.

Li sembla que pot tenir l'oportunitat de jugar a la Lliga BBVA? Va tenir opcions reals de jugar-hi a l'estiu?

Tinc 27 anys i això em convida a l'optimisme. Sempre he dit que és el somni de tot futbolista i desitjo arribar-hi. Si és amb el Girona, millor que millor. A l'estiu d'interès i de preguntes sobre la meva situació n'hi va haver però no vaig tenir cap proposta. Tenia una clàusula molt elevada i entenc que ningú podia pagar tants diners per un futbolista que tan sols havia jugat un any a Segona Divisió A.

Què ha canviat del Girona de l'any passat a aquest?

Primer de tot han canviat la plantilla. I amb això no vull dir que sigui ni millor ni pitjor. L'estat d'ànim també s'ha vist afectat pel trist desenllaç i és quelcom que al principi es veia de manera molt evident entre els jugadors que ens mantenim de la temporada anterior. La resta que és força similar i espero que els resultats a curt termini també s'hi assemblin.

Desitja que el Llagostera se salvi?

Sí. En tinc bons records del Llagostera. Penso que és important que hi hagi equips gironins al futbol professional. Ara bé, sempre desitjo que el Girona quedi per davant del Llagostera i, en un derbi, guanyar-los.

Quins creu que són els favorits per pujar a Primera?

Alabès i Còrdova seran els dos primers. Desitjo que al play-off ascendeixi el Girona tot i que actualment veig el Leganés que està molt fort.

Amb el temps s'han assabentat si en la darrear jornada de l'any passat Lugo i Betis anaven primats? Té algun retret cap a algú en concret?

No en sabem res del cert. Els dubtes els tenim igual que tothom però del cert no en sabem res. De retrets en tinc sobretot per a un jugador del Lugo que ja vaig anomenar perquè penso que els seus comentaris despectius i en to de burla mentre ?nosal?tres passàvem pel drama més gros viscut mai dins d'un terreny de joc són de mala persona.

Li sap greu que Borja Gómez (ex del Lugo) s'hagi lesionat per 7 mesos i no pugui tornar la setmana que ve a Montilivi amb l'Oviedo?

Sí que em sap greu, perquè no desitjo el mal a ningú. Però els èxits esportius no els hi desitjo perquè va ser molt mala persona amb mi i els meus companys.

Li sembla que el seu rendiment és el mateix de la temporada passada?

Al principi no, i el míster em va deixar dos partits a la banqueta. No estava a un bon nivell. Aquell toc d'atenció em va servir i ara fa un temps que sento que estic oferint una molt bona versió.