Fa més de tres anys que l'Osca no trepitjava la Segona Divisió A i per si algú ho havia oblidat, l'Alcoraz mai ha estat una plaça fàcil. L'aragonès pot ser ara el pitjor local de la categoria, però el seu estadi mai ha estat fàcil per a un Girona que hi ha guanyat en comptades ocasions. L'última, ara fa tot just cinc anys (febrer del 2011), quan un gol de Jandro a l'últim minut va permetre a l'equip llavors entrenat per Raül Agné seguir alimentant les opcions d'un play-off que mai va arribar. Aquest és un dels cinc enfrontaments que tots dos equips han protagonitzat a la categoria d'argent. De tots ells, la protagonitzada per Jandro és l'única victòria que es comptabilitza. Un triomf esquitxat per la polèmica reacció d'Agné a la sala de premsa quan un periodista local es va queixar que el tècnic de Mequinensa respongués a un periodista en català. Perquè als Osca-Girona, gairebé sempre han passat coses. I?de tota mena.

L'últim cop que es van veure tots dos equips les cares, el curs 12/13, el partit va acabar amb taules (0-0), però Luis Helguera va ser expulsat, els aragonesos van jugar més de 70 minuts amb inferioritat numèrica i Jandro va fallar un penal. Una temporada abans, un Girona en línia descendent va naufragar a l'Alcoraz (2-1). Roberto i Tariq marcarien els gols dels locals i Tortolero, el dels blanc-i-vermells en una tarda per oblidar. Pitjor va ser el resultat del curs 08/09:?un 3-1 en contra, encara que aquell dia es tancava la Lliga i tots dos equips tenien la permanència a la butxaca. Aquella jornada, debutava un jove Marc Serramitja, Arnal marcava l'últim gol de la temporada i un tal Rubén Castro feia dos dels tres gols del seu equip. En l'altre precedent a Segona A, el de l'exercici 09/10, Albert Jorquera s'estrenava sota pals i no podia evitar els dos gols dels locals, obra de Reinaldo i José. El partit acabaria amb empat (2-2) gràcies a les dianes de Kiko Ratón i Brian Sarmiento.

A?Segona B, els gironins han visitat Osca en dues ocasions i no només mai hi han perdut, sinó que tampoc han encaixat ni un sol gol:?0-1 el curs 91/92 i 0-0 el 04/05. A?Tercera Divisió trobem resultats per a tots els gustos. Un parell de victòries blanc-i-vermelles (1-2 l'any 1974 i 0-1 el 1977) i una sola derrota:?2-1 el mes de gener del 1976.

En total, el balanç és del tot irregular, però un pèl favorable als catalans:?4 victòries per al Girona, 3 empats i 3 derrotes.