El Girona ha aconseguit aquesta tarda una victòria de molt de mèrit a l'Alcoraz després de jugar mitja hora amb un home menys per l'expulsió de Lejeune. El gol de Borja García a la primera part després d'una gran jugada de Cristian Herrera ha estat suficient per sumar tres punts contra un Osca, que a la segona part ha disposat de múltiples ocasions per empatar i fins i tot guanyar el partit. El triomf deixa el Girona amb 8 punts de coixí sobre les posicions de descens i el situa a 6 de la zona de play-off d'ascens.

El partit s'ha posat de cara ben aviat quan Borja García ha culminat una excel·lent jugada individual de Cristian Herrera. El 0-1 ha donat tranquil·litat als gironins que han sabut contenir les poques aproximacions dels aragonesos a la primera part.

A la represa, l'Osca ha intentat fer una pas endavant però l'equip gironí tenia el duel sota control. La jugada clau ha sigut quan Lejeune ha sigut expulsat al minut 60 per respondre una provocació d'un jugador local. L'Osca s'ha llançat a per l'empat i el partit ha embogit perquè, a la contra, els de Machín han tingut ocasions per haver sentenciat. La més clara una de doble entre Mata i Cristian Herrera en què el madrileny ha xutat al cos de Leo Franco i el rebuig ha acabat els núvols quan el davanter canari tenia la porteria buida per fer el 0-2 a plaer.

El tècnic sorià ha fet entrar Maffeo i Mas per intentar frenar les constants embestides de l'Osca que, amb superioritat numèrica, ha collat de valent els gironins. Entre Becerra i els pals han evitat l'empat local mentre que a l'àrea dels aragonesos, Mata també ha enviat una pilota al pal i Herrera i Coris han tingut d'altres bones ocasions.

El Girona rebrà diumenge que ve l'Oviedo a les 5 a Montilivi.

Declaracions:

- Pablo Machín: "El més normal hauria estat que amb les contres haguéssim matat el partit"

- Fitxa tècnica:

0 - SD Osca: Leo Franco; Ramirez (González, m, 59), Iñigo López, Carlos David (Saiz, m. 64), Cristian Fernández; Bambock, Mérida, Morillas (Tyronne, m. 30), Machís; Aurrabarrena i Luis Fernández.

1 - Girona: Becerra; Aday (Sebas,m. 87), Kiko Olivas, Alcalá, Lejume, Clerc; Pons, Granel, Borja García (Maffeo, m. 65); Cristian (Mas, m. 74) i Mata.

Gol: 1-0, m.17: Borja.

Àrbitre: Trujillo Suárez (Comitè de Tenerife). Va amonestar els locals Cristian, Iñigo López, Machís, Luis Fernández, i els visitants Pere Pons i Cristian. Vermella directa per a Lejeune en el minut 61.

Incidències: Estadi El Alcoraz. 3.294 espectadors.