Després de perdre al camp de l'Alcorcón (1-0), ara fa unes quantes setmanes, Pablo Machín es va sincerar davant la premsa, assegurant que, llavors, l'única lluita del seu Girona era a la part baixa de la classificació. Unes jornades més tard i coincidint amb la millor ratxa de la temporada, la realitat de l'equip ha fet que el tècnic aportés uns quants matisos al seu discurs. Es manté prudent, però aquell pessimisime d'un temps enrere ha canviat. Les cotes són més ambicioses i, si bé s'assenyala encara la permanència com a objectiu prioritari, el cert és que el sorià no descarta res. Perquè els resultats acompanyen i perquè considera que a les seves ordres disposa d'una plantilla amb prou arguments per creure-ho així.

Machín creu que hi ha arguments suficients per ser més ambiciosos, sobretot amb el potencial que hi ha al vestidor. «Encara sóc realista, com fa unes setmanes, i sé que si ens confiem, tornarem a la crua realitat. Tinc ben clar on sóc i quin ha de ser el nostre objectiu, però també crec que encara podem fer més del que hem fet fins ara. Estic convençut que podem millorar la situació que tenim ara a la classificació. Així serà si seguim amb aquesta línia i mantenim les bones sensacions».

A més, reconeixia que a Montilivi no hi ha la «pressió» que hi ha en d'altres equips de la part baixa, com ho pot ser un Almeria o un Mallorca i que els gironins «mai» han arribat a caure en descens. «Tenim una bona plantilla, som sòlids i amb l'equip que hi ha podem estar més amunt a la classificació».