El patiment de la darrera mitja hora va marcar el partit d'ahir a Osca. Amb l'expulsió de Lejeune, el que semblava un partit controlat arran del gol de Borja García a la primera part va acabar sent un autèntic calvari veient com entre Becerra, els pals i la mala punteria dels jugadors aragonesos evitaven un empat que semblava que havia d'arribar sí o sí. No va ser així i el Girona va sumar tres punts d'or en un camp que, tot i les dificultats, és el més senzill de tota la categoria segons diuen les estadístiques. El partit el va decidir, doncs, el gol de Borja García passat el quart d'hora de joc de la primera part.

El mitjapunta madrileny encadenava la seva tercera titularitat consecutiva decidit a seguir guanyant importància dins l'equip, cosa que sembla estar aconseguint en detriment d'homes com Eloi Amagat o Rubén Alcaraz. El gol d'ahir és el segon del de Villaverde a la Lliga. Tots dos han resultat providencials per al Girona i li han suposat 5 punts. El d'ahir va donar la victòria a l'equip blanc-i-vermell mentre que l'anterior va decantar la balança contra el Bilbao Athletic (2-1) en un partit que estava encallat amb l'1-1 a Montilivi.

El gol de Borja García va arribar després d'una excel·lent jugada individual de Cristian Herrera. El davanter canari va estrenar-se per primer cop a l'onze titular de l'equip en tot just el segon partit en què estava disponible per a Machín. El tècnic sorià no s'ho va rumiar gaire a l'hora de decantar-se pel canari per suplir la baixa de Dejan Lekic.

Herrera no va decebre malgrat que va tenir la sentència al seu pas just després de l'expulsió de Lejeune quan va enviar als núvols el refús de Leo Franco després d'una primera rematada de Jaime Mata en un contracop. Tot i això, l'acció del gol decisiu va néixer d'una galopada seva fins a la cuina en què es va desempellegar de dos rivals abans que el seu xut el deixés Leo Franco a peus de Borja García per fer a plaer el 0-1 definitiu.