Oriol Alsina va arribar encès a la sala de premsa i, tot i que tot just començar, ja deixar anar que "només puc callar i pensar a aixecar els ànims de l'equip", no va amagar el seu llista de greuges contra l'estament arbitral en general i contra Martínez Munuera en particular. "Ja ens ho va fer al camp de l'Albacete i avui un altre cop. Fins i tot Mata ha reconegut a René i Aimar que no havia estat penal, però encara que hem tornat a jugar bé i hem tingut les millors oportunitats, Querol a la primera meitat, i el pal de Samu a la segona, ha tornat a passar el mateix de cada setmana".

Alsina i tot el Llagostera es van sentir ahir molt perjudicats per una decisió de Martínez Munuera, assenyalar penal per una caiguda de Mata dins l'àrea en el minut 86, que segons Alsina tan poc clar que fins i tot el davanter madrileny del Girona hauria reconegut als seus jugadors que no havia estat i els hauria demanat perdó per llançar-se. Una versió que, posteriorment, van desmentir primer Pablo Machín i després el mateix Mata. "Em sorprèn. No en tinc cap notícia d'això", va respondre Machín a la pregunta de si Jaime Mata havia anat després al vestidor local a demanar disculpes. "En la tensió del partit sempre ho puc veure des de manera subjectiva, però a mi la jugada del penal no m'ha semblat que es pugui discutir. Fins i tot i diria que hi ha hagut algun altre penal, però crec que és millor no seguir insistint en això", va dir Machín mentre que Mata també explicava una història substancialment a la d'Alsina i negava haver entrat al vestidor del Llagostera a disculpar-se de res. "En la jugada del penal noto contacte i vaig a terra. És la meva feina, no em puc quedar dret, però entenc que ells estan a baix amb molta pressió i ha estat una jugada decisiva", va dir Mata abans d'afegir que "als jugadors del Llagostera els hi he dit que l'àrbitre havia xiulat penal i ja està i els he desitjat que puguin sortir de la situació en què es troben".

Més enllà del penal d'ahir, Oriol Alsina està convençut que "cada setmana passa el mateix, és molt complicat explicar els jugadors que encara que entrenin molt bé tota la setmana i facin bons partits com el d'avui o els de les últimes setmanes cada dilluns hem de fer un esforç per tornar a aixecar-nos". El tècnic del Llagostera té clar que "encara que cada setmana ens passi el mateix - un penal en contra, un gol amb una pilota que no entra, un fora de joc que no és...- esperem que això un dia canviï perquè som el club més petit, però no som ximples".

Encara hi ha esperança

Les patacades contra Alabès, Tenerife o Girona no han fet pensar a Oriol Alsina tirar la tovallola i el tècnic del Llagostera és contundent sobre les aspiracions de permanència del seu equip: "És clar que encara hi som a temps perquè queden molts partits. Aquí ningú ha pensat a tirar la tovallola, perquè estem tots units i remant en la mateixa direcció". Alsina té clar que "no ens queda més remei que aixecar-nos i pensar ja en el proper partit que està a tocar esperant que un dia això canviï no ens xiulin penals que no són, fores de joc inexistents, gols que no entren...". Finalment, Alsina també va lamentar dues noves lesions: la de Masó a l'escalfament i la de Tébar que no va poder acabar el partit.