La sanció de Jaime Mata obre de nou les portes de la titularitat a un Dejan Lekic, a qui entre una inoportuna lesió i l'eclosió de Cristian Herrera han fet perdre protagonisme les darreres setmanes. El serbi s'ofereix per ser el relleu de Mata i està convençut que es pot mantenir la ratxa de bons resultats i acabar la temporada lluitant per accedir al «play-off». Lekic preveu unes darreres 15 jornades d'allò més emocionants.

L'equip ha encadenat set jornades sense perdre i sembla que l'afició comença a il·lusionar-se amb la possibilitat d'acostar-se al «play-off». Des del vestidor quina sensació es té?

La realitat és que podem sumar molts punts si seguim jugant bé. És molt important guanyar a Montilivi perquè hem sumat els tres punts a Llagostera i a Osca però hem empatat contra Oviedo i Nàstic a casa. Si canviem els resultats a casa i seguim sumant sumant a fora, segur que estarem a dalt. El Girona es mereix estar a Primera.

Dissabte els visita un Mirandés que és el millor visitant de la categoria. El repte no sembla senzill?

Per sumar punts cal lluitar al màxim contra qualsevol equip. Sabem i tenim clar que el Mirandés aquesta temporada juga mol bé i té bons futbolistes. Haurem de guanyar per seguir escalant llocs.

A Palamós contra el Llagostera no va jugar però dissabte Mata està sancionat. Es veu al seu lloc?

Jo estic a disposició del míster sempre pel que faci falta. Ell és el que mana i sap qui ha de jugar. He de treballar fort durant la setmana i a veure si tinc la sort de ser l'escollit.

La lesió que es va fer fa unes setmanes està oblidada completament?

Del tot superada. No tinc molèstia. Estic molt millor físicament. Només necessito competir.

Va començar jugant de seguida i marcant. Ara fa uns partits que no és titular. Com ho porta?

Per mi el partit contra el Nàstic ho va canviar tot. Primer amb l'expulsió i després la lesió. Em vaig haver d'aturar. Ara ja estic bé i preparat per disputar aquests últims 15 partits.