Abans de posar rumb cap a Girona amb els seus jugadors i la resta del cos tècnic, Carlos Terrazas va atendre els mitjans de comunicació per valorar el partit d'aquesta tarda a Montilivi, assegurant que es tracta d'una sortida «molt complicada» perquè els blanc-i-vermells tenen «potencial» i estan «en una bona dinàmica», a part dels «antecedents negatius» del seu equip cada cop que els toca jugar a terres gironines. «És un dels millors equips de la Lliga. Al principi va acusar el cop moral que li va suposar no pujar a Primera, però amb el temps sha refet. Aquest comença a ser el Girona que tots coneixem. Tenen potencial i es veuen amb opcions d'estar a dalt;?això els fa ser encara més perillosos», deia el tècnic basc, qui va recordar que «el dia que vaig arribar aquí vaig dir que l'objectiu era l'ascens i se'm va refusar la idea. Amb el temps s'ha demostrat que aquest objectiu és possible». c.r. miranda/girona

Amb l'arribada de Dejan Lekic i Cristian Herrera al mercat d'hivern, la plantilla del Girona reforçava, i de quina manera, la davantera. Pablo Machín passava a tenir a la seva disposició un grapat d'atacants. El que s'hauria pogut veure com un problema, aquest cap de setmana es converteix en una benedicció. El pitxitxi Jaime Mata serà baixa per sanció, mentre que Rubén Sobrino i Felipe Sanchón estan lesionats. Amb tres davanters fora de combat, qualsevol altre equip tindria un veritable maldecap, però Machín té encara «alternatives» per afrontar aquesta situació. No està al cent per cent clar quina serà la dupla inicial, però en els plans del sorià entra «fer jugar» els tres homes d'atac que té disponibles:?Cristian Herrera, Dejan Lekic i Jairo Morillas.

El primer és el que sembla tenir el lloc més assegurat, pel que el serbi i l'andalús es disputarien l'altra plaça i ocuparien la vacant que deixa Mata. «L'únic que tinc clar és que decidiré entre tots tres i procuraré encertar. Si tot va bé, tots tindran els seus minuts. Em fixo en el rival, però sempre intento posar els millors», reflexiona el tècnic, a banda de lamentar la baixa de Felipe, un jugador que ha anat perdent protagonisme:?«És una llàstima. Gairebé tota la primera volta havia tingut minuts. Ara no tenia participació, per al qual cosa hauria estat un bon moment per tenir opcions. Les lesions vénen quan vénen i s'ha d'assumir».