L'equip de Pablo Machín suma la vuitena jornada sense perdre amb una treballada victòria a casa contra el Mirandés

Vuit ja són les jornades consecutives que el Girona acumula sense conèixer la derrota. L'equip ha fet bona la victòria d'ara fa una setmana al camp del Llagostera amb un bon partit a Montilivi contra el Mirandés que s'ha saldat amb un 2-0 a favor dels de casa gràcies als gols de Kiko Olivas i Cristian Herrera, tots dos al segon temps.

Amb Dejan Lekic com a relleu del sancionat Jaime Mata i amb el retorn a l'onze de Pedro Alcalá, els gironins han sortit en tromba i en els primers 9 minuts han gaudit de bones oportunitats per avançar-se en el marcador. Lekic i Borja García han fet lluir el porter Raúl Fernández, un dels més destacats dels de Carlos Terrazas. Tot i rondar el gol durant el primer acte, al conjunt de Machín li ha faltat l'encert i també la fortuna, quan el més normal hauria estat marxar al descans amb un marcador a favor dels blanc-i-vermells.

A l'inici de la represa ha caigut el primer. En un servei assajat de cantonada, la pilota ha arribat al segon pal, on Cristian Herrera ha servit cap a l'interior de l'àrea per trobar l'entrada de Kiko Olivas: el central ha marcat el seu quart gol de la temporada i ha fet pujar l'1-0 al marcador. Amb aquest gol el Mirandés ha despertat i ha gaudit de dos bones ocasions als peus de Provencio, però Becerra ha respost amb encert. Minuts més tard, una centrada de Clerc a l'àrea ha acabat amb el 2-0, obra de Cristian Herrera. El xut del canari l'ha desviat un defensor i s'ha acabat colant per damunt del porter del Mirandés.

Amb aquest resultat, el Girona acumula 40 punts, allarga la seva ratxa d'imbatibilitat fins a les vuit jornades i escala alguna posició a la taula a l'espera que la jornada arribi demà a la seva fi.

- Fitxa tècnica:

2 - Girona: Becerra; Javi Álamo (Clerc, min.63), Kiko Olivas, Alcalá, Lejeune, Aday; Pere Pons, Granell, Borja García (Eloi Amagat, min.80); Cristian Herrera; i Lekic (Jairo, min.74).

0 - Mirandés: Raúl; Álex Cruz, Kijera, Eguaras; Carlos Moreno, Rúper, Provencio; Sangalli, Aridane (Alvaro Corral, min.45), Álex Garcia (Alain, min.54); i Ion Vélez (Abdon, min.65)

Gols: 1-0, min.47: Kiko Olivas, 2-0, min.79: Cristian Herrera.

Àrbitre: Víctor Areces Franco (comitè asturià). Ha amonestat els locals Javi Álamo i Granell, i els visitants Aridane i Kijera.

Incidències: Partit corresponent a la vint-i-vuitena jornada de la Lliga Adelante jugat a Montilivi davant de 3.787 espectadors.