«Confiança i treball» per sortir de la zona calenta. Aquests són els consells de Joan Bayona, porter i capità del Palamós. Un home que les ha vist de tots els colors i que acumula un grapat d'experiència durant tots els anys que ha vestit la samarreta del degà. Per aquest motiu, tot i la irregular temporada del seu equip, Bayona fa una crida a la calma. La derrota al camp del Morell (1-0)?ha afectat la moral dels palamosins, que van marxar «decebuts perquè volíem els tres punts, però no vam estar encertats. Per una acció desafortunada ho vam pagar molt car». El capità considera que la recepta que cal seguir és «passar pàgina ràpidament i pensar en guanyar al camp del Júpiter».

Referent al fet que el Morell no jugués entre setmana, a diferència del Palamós, Bayona admetia que «sí que vam notar el cansament físic, però això no ha de servir d'excusa». Recorda també que «ens resulta complicat encadenar dues victòries consecutives i a la lliga cal ser regular. Però cal continuar remant i ser positius».

A?manca de nou jonades per al final, Bayona aposta per pedalar fort i està convençut que la permanència és possible. «Fa molts anys que esticen aquest món i mentre hi hagi punts en joc sóc una persona optimista. Per tant, m'agafo a un ferro roent i hem de pensar que, mentre hi hagi punts, hi ha esperança. L'important és que depenem de nosaltres mateixos».