El Girona ha deixat escapar una oportunitat d'or per a seguir escalant a la classificació després de perdre per la mínima aquesta tarda a Almeria. Els de Pablo Machín han estat molt superiors al conjunt andalús però els ha sortit tot al revés de cara a porteria. Entre la mala punteria, el travesser i el porter Casto han evitat que el Girona, com a mínim puntués, en un partit en què es pot haver deixat bona part de les opcions de seguir lluitant pel play-off. El gol a la primera part de Quique González, després d'un ràpid contracop de Dubarbier, ha estat suficient per a deixar els tres punts a casa. De res han servit els múltiples intents dels gironins que han pagat caríssima la seva manca d'efectivitat. La derrota acaba amb la ratxa de vuit jornades sense perdre i frena un equip que anava disparat cap a les posicions capdavanteres.

Fitxa tècnica:

1 - UD Almeria: Casto; Michel Macedo, Saveljich, Ximo Navarro, Jorge Morcillo, Sebastián Dubarbier (Fran Vélez, m.66); Lolo Reyes, Pozo (Juan Ramírez, m.79), José Ángel; Chuli (Antonio Puertas, m.66) i Quique González.

0 - Girona FC: Isaac Becerra; Aday (Sebas, m.15), Kiko Olivas, Pedro Alcalá, Lejeune, Clerc (Jairo, m.73); Borja García, Rubén Alcaraz, Álex Granell; Cristian Herrera (Mata, m.86) i Lekic.

Gol: 1-0, M.16: Quique González.

Àrbitre: De la Fuente Ramos. Ha amonestat a Ximo Navarro (m.55) i a Aday (m.27); Pedro Alcalá (m.43), Rubén Alcaraz (m. 86) i Mata (m. 91) del Girona FC.

Incidències: Partit de la 29 jornada de la Lliga Adelante, disputat a l'Estadi Jocs del Mediterrani davant poc més de set mil espectadors.