Pablo Machín va perdre a Almeria un dels homes que més en forma estava de l'equip les darreres jornades com Aday Benítez. Abans del quart d'hora de joc, el local Sebastián Dubarbier va sotmetre'l a un esprint d'allò més exigent que el va trencar. El carriler de Sentmenat de seguida va veure que s'havia fet mal de veritat i va avisar la banqueta perquè preparessin la seva substitució. Machín ja ho va aunciar al final del partit però ahir va ser el Girona qui va confirmar que Aday pateix una ruptura fibril·lar del bíceps femoral de la seva cama esquerra. Com és habitual des de fa un temps, el club no va especificar quin serà el termini de recuperació del jugador i es va limitar a dir que «l'evolució de la lesió en marcarà el retorn als entrenaments». El termini dependrà de la gravetat de la ruptura però, en principi, podria tractar-se fàcilment d'unes quantes setmanes.

La baixa per lesió d'Aday facilitarà, amb tota probabilitat, el retorn de Javi Álamo al carril dret. El lloc del de Sentmenat diumenge contra el Leganés se'l rifen el canari o bé Sebas Coris. Al mateix temps, això farà que Carlos Clerc, que a?Almeria va tornar a l'onze després d'un parell de partits, es quedarà a l'equip titular.

D'altra banda, el club va informar que el porter del filial David Oliveros pateix una fissura al primer metacarpià de la mà dreta. El porter fitxat del Reial Madrid juvenil i que s'entrena amb el primer equip però juga amb el filial a Primera Catalana haurà de ser intervingut quirúrgicament d'aquesta lesió.