Una setmana més, i ja en van unes quantes aquesta temporada, tant el Girona com el Llagostera coincidiran en el dia i també en l'hora. Serà a la jornada 34, prevista per al cap de setmana del 16 i del 17 del proper mes d'abril. Així ho va determinar ahir la Lliga de Futbol Professional (LFP), que va fer públics els horaris previstos per a una nova setmana de competició a la Segona Divisió A.

L'equip que entrena Pablo Machín rebrà a l'estadi de Montilivi a un dels equips més en forma d'aquesta temporada: l'Alabès. Ho farà el dissabte dia 16 i el partit començarà a les 6 de la tarda. A la primera volta, la victòria va caure a favor del bàndol basc (1-0) en un duel marcat per les expulsions de dos jugadors locals i també de Jaime Mata. Mentre els blanc-i-vermells disputin el seu partit, a uns centenars de quilòmetres també ho farà el Llagostera.

El dia 16 i també a les 18 hores, el conjunt que dirigeix Oriol Alsina jugarà al camp del Numància, Los Pajaritos. Una volta abans, els blaugrana van endur-se el triomf (2-1) en un duel d'allò més disputat a Palamós en el que els visitants, tot i jugar amb un home menys, van buscar la victòria fins al darrer sospir.