Asier Garitano, tècnic del Leganés, va afirmar ahir que el seu equip, rival demà del Girona a Montilivi, ha viscut «amb normalitat» la setmana, després de caure a Butarque davant el Tenerife, i que el més important per a l'equip és que els jugadors «creguin en ells mateixos. «El que no era normal és guanyar quatre partits seguits en aquesta categoria. Perdre és part del joc. Analitzes el que ha passat, intentes millorar però amb la vista posada en el següent partit perquè així seran tots els partits. Veiem la igualtat que hi ha, tot es decideix per detalls. El més important és que creguem en nosaltres»,va indicar Garitano, que manté l'equip en primer lloc, a sis punts del tercer, tot i aquesta derrota a casa contra el Tenerife.

«T'emportes un pal però cal aixecar-se. Sabem que la dificultat serà molt gran però la il·lusió que tenim de seguir en aquesta posició també. Cal seguir treballant perquè queden tretze jornades fonamentals per a nosaltres, començant per aquest partit de Girona, que serà molt difícil» va declarar també l'entrenador del líder.

Sobre el Girona, Garitano va comentar: «La temporada que van fer l'any passat és increïble per a qualsevol equip. Els va costar començar però tenen el mateix equip de la temporada passada més grans jugadors que han signat a l'estiu i ara en aquest mercat d'hivern»

«Ens centrem en la nostra feina sabem de la dificultat perquè el Girona mai se'ns ha donat bé. Hem jugat bé però no hem arribat a poder-los guanyar. Veurem si ho aconseguim allà ara, a Montilivi», va afegir Garitano.