Girona i Leganés han empatat a un a Montilivi en un partit molt disputat en el qual els gols no han arribat fins la segona part. Els locals s'han avançat amb un gol de Lekic però els madrilenys vhan reaccionat i Timor, exjugador del Girona, ha fet l'empat només nou minuts més tard. El Girona seguirà una setmana més a cinc punts de la fase d'ascens, mentre que el Leganés serà líder en solitari. El partit entre els dos millors conjunts del 2016 ha començat amb molta intensitat i ritme en el mig del camp però sense ocasions clares per cap dels dos equips.

Al minut 17, el col·legiat ha anul·lat un gol legal al Girona per suposada falta de Kiko Olivas a Serantes dins l'àrea petita, quan aquest intentava rematar, tot i que en realitat el porter visitant s'ha vist obstaculitzat per un propi company. Durant els primers vint minuts del partit cap dels dos equips aconseguia fer-se amb el control de la pilota, i la gran part del joc es disputava al centre del camp amb pilotes aèries buscant guanyar les segones jugades per intentar crear perill.

A mesura que passaven els minuts, el Girona ha anat agafant confiança i creient-se millor que el Leganés, que no movia la pilota amb desimboltura. Arribats al minut 30, el col·legiat ha tornat a anul·lar un altre gol al Girona, en aquest cas a Lekic i per un fora de joc molt dubtós. En els últims deu minuts del primer temps, ni Girona ni Leganés han gaudit de cap oportunitat clara, i tan sols Álamo ha intentat un parell d'internades per la banda dreta però que no han trobat rematador.

El Girona ha sortit molt concentrat en l'inici del segon temps, disposat a endur-se els tres punts del partit i apropar-se així una mica més als llocs de 'play-off'. Els de Pablo Machín intentaven buscar centrades per connectar amb el cap de Lekic o Herrera. L'ocasió més clara fins llavors ha arribat al 55, després d'un xut llunyà de Borja. Amb el Girona a l'atac, el Leganés ha tingut un perillós contraatac que ha acabat amb un xut de Szymanowski a les mans de Becerra.

Al minut 60 el Girona ha trobat la recompensa quan Javi Álamo ha fet una bona internada per banda esquerra que ha acabat amb una centrada rematada per Lekic per posar el Girona per davant (1-0). Molt poc temps li ha durat l'alegria al conjunt català, que tan sols nou minuts després ha vist com un ex-jugador, com és Timor, empatava després d'una bona centrada rasa de Szymanowski (1-1).

El partit s'ha trencat amb l'empat dels madrilenys i en una acció atacant del Girona el col·legiat ha marcat cessió. El lliure indirecte l'ha servit Borja, però la defensa visitant ha evitat el gol sobre la mateixa línia. Abans Eloi havia enviat un potent remat al pal. A falta de quatre minuts per al final, Mata s'ha quedat sol davant Serantes després una bona passada d'Eloi, però el davanter madrileny no ha sabut definir.

- Fitxa tècnica:

1. Girona: Becerra; Javi Álamo (Coris, min.79), Kiko Olivas, Alcalá, Lejeune, Clerc; Alcaraz, Borja, Eloi; Cristian Herrera (Jairo, min.83) i Lekic (Mata, min.61).

1. Leganés: Serantes; Victor Díaz, Mantovani, Insúa, Timor, Albizua; Omar Ramos (Szymanowski, min.14), Alberto Martín (Sastre, min.67), Miramon (Borja Lázaro, min.64), Pires; i Peña.

Gols: 1-0, min.60: Lekic, 1-1, min.69: Timor.

Àrbitre: Guillem Quadra Fernández (comitè madrileny.). Va amonestar als locals Alcalá, Alcaraz i Lekic, i als visitants Insúa, Alberto Martín, Szymanowski i Borja Lázaro.

Incidències: Partit corresponent a la trentena jornada de la segona jornada a Montilivi, davant 3.859 espectadors.