Pablo Machín no és un entrenador amant de parlar dels àrbitres. No li agrada. Prefereix llençar pilotes fora o buscar d'altres culpables quan les coses no li acaben de fer el pes. Ahir, tanmateix, no va acabar del tot content amb el balear Cuadra Fernández i els seus assistents. En cap moment els va assenyalar com els culpables directes de l'empat del seu equip, ni va dir obertament que per culpa del col·legiat el Girona no va ser capaç de guanyar el líder. Però això sí, va mostrar-se disconforme amb alguna de les seves decisions. Sobretot, amb el gol anul·lat a Kiko Olivas que hauria significat l'1-0. Sense que ningú li preguntés i responent a una primera pregunta del tot oberta, en la que se li demanava el seu parer sobre l'empat final, el sorià va fer-s'ho anar bé per recordar que "quan no és per un fora de joc, és per una decisió controvertida" que les coses no li rutllen als seus. I va ser llavors quan va parlar de l'acció del córner que hauria pogut donar l'avantatge als blanc-i-vermells.

Al llindar del quart d'hora, una pilota botada des de la banda esquerra al cor de l'àrea va acabar a les mans de Serantes. Al porter l'esfèrica li va relliscar de les mans, va quedar morta a tocar de la petita i Kiko Olivas va aprofitar el regal per marcar. L'àrbitre va anul·lar el gol a l'entendre que Lejeune havia fet falta al porter. Així no ho va veure Machín. Li va quedar lluny la jugada, però no va tenir massa dubtes. "La meva percepció és que el porter ha xocat amb un company seu", va arrencar. I llavors ja no va parar: "M'ha semblat gol. Ahir (referint-se al dissabte) vam veure a un Albacete-Osasuna que sempre hi poden haver xocs a dins de l'àrea. Això pot passar. El porter topa amb el seu propi defensor".

No va ser l'única acció polèmica. Poc després, a Lekic se li va invalidar també un gol a l'entendre que el serbi havia rebut la pilota en posició no reglamentària. "Reconec que és molt difícil arbitrar i hi ha decisions que s'han de prendre a l'instant. Per molt objectiu que jo vulgui ser, sempre acabaré mirant una mica pel meu equip. Una jugada així, després es pot veure per la televisió si ha sigut o no. És difícil d'apreciar i ho assumeixo", va dir, abans de rematar amb un "lamentablement, les decisions no ens han afavorit".

Amb el que no va acabar gens satisfet és amb la targeta groga que va veure Alcalá: "M'ha fastiguejat. És una tonteria que ens ha condicionat tot el partit contra un rival que t'exigeix molt. Esperem que en un altre moment la balança caigui del nostre costat. Això sí, i que sigui per mèrits propis".