Perdonin la fatxenderia, però servidor va escriure les ratlles que venen a continuació, el diumenge 7 de setembre de l'any passat, l'endemà que l'equip jugués el partit de la tercera jornada al camp del Nàstic: "Éaquesta setmana el Girona FC ha anunciat el fitxatge de Chidiebere Nwakali, migcampista de tall defensiu, que també pot jugar al carril. Aquest serà un jugador que necessitarà sort a Montilivi si ens fixem en els precedents de jugadors de color que han passat per l'equip en aquests anys de Segona A, curiosament tots en la mateixa posició. El bagatge fins ara seria: Kitoko, set partits no complets; Agostinho Cà, un sol partit: i Emmanuel Omgba, que no va arrribar a debutarÉ". Nwakali, que aquesta setmana ja s'ha entrenat amb l'IK Star de la Primera divisió noruega, deixa a Montilivi una fulla de treball absolutament blanca que es resumiria de la següent manera: no ha arribat a debutar a la lliga, només ha anat a una convocatòria en 29 jornades; i ha arribat dues vegades molt tard, quan se'l va fitxar i després de les festes de Nadal.

El nigerià, que recordem arribava cedit pel Manchester City, confirma que a Montilivi els migcampistes de color no acaben de tenir sort.

I situats ja a la competició i completada la trentena jornada de lliga, a Llagostera ja saben que la seva salvació passa per un miracle similar al que fa dues temporades es va viure a Montilivi amb l'arribada de Pablo Machín. Les petites, però importants diferències que hi ha entre un cas i l'altre, és que el Girona en aquell moment estava a vuit punts de la salvació, però n'havia acumulat 30; cinc més que els que ara suma el conjunt llagosterenc, situat momentàniament també com en aquell cas dels de Montilivi, a vuit punts de la permanència després de la derrota de dissabte a Valladolid. Ja amb Machín, el Girona va perdre els dos primers partits, i per tant el miracle es va obrar en només onze jornades, en les que l'equip va sumar 21 punts. Total 51 i salvats.

Amb aquests mateixos números, tot i disposar d'una jornada més (12), el Llagostera possiblement no en faria prou, ja que en sumaria 46. I és que malgrat la temporada passada l'Osasuna es va salvar amb 45 tot indica que aquesta és una puntuació insuficient per a l'objectiu.O sigui que els d'Alsina estan obligats a guanyar el màxims de punts a casa -n'hi queden 21 en joc-; a rascar alguna cosa a fora definitivament -en tota la temporada hi han sumat 2 de 45 punts possibles-; i a superar la ratxa de fa dues temporades del Girona FC. O sigui, Alsina s'ha d'emmirallar en Machín perquè el marge d'error ara ja és pràcticament zero.