La sala de premsa de Montilivi ha escenificat aquest migdia la renovació del migcampista Pere Pons per una temporada més, fins el 2018. Un acte en el que el jugador ha estat acompanyat pel president Delfí Geli i el director esportiu Quique Cárcel. «Estic molt content d'allargar el meu contracte un any més», ha declarat el futbolista, assegurant també que ara fa uns anys quan va debutar amb el Girona i sobretot quan va marxar cedit mig any a l'Olot «no m'imaginava» que algun dia arribaria a ser un home important a Montilivi i un dels jugadors amb més futur del club.

«Tot això ho dirà el temps» ha respost quan se li ha preguntat per donar el salt a un altre equip en un futur no massa llunyà, si bé ha deixat també ben clar que «millor que aquí no estaré enlloc», demostrant les seves ganes per seguir «creixent i aprenent» amb la samarreta del Girona.

«Fa poc el club va renovar l'Àlex (Granell) i ara espero que es faci un esforç per retenir l'Eloi (Amagat) ha declarat també el de Sant Martí Vell, qui creu que seria «molt important per l'equip» mantenir el mig del camp gironí.