La derrota al camp de l'Almeria i l'empat a Montilivi contra el Leganés van arribar després de dos partits on l'equip de Pablo Machín va deixar bones sensacions futbolístiques, però la combinació de la seva manca de punteria i de la poca fortuna amb les decisions arbitrals va acabar amb el Girona sumant només un punt dels sis possibles i rebaixant l'optimisme dels que ja veien a l'equip de Pablo Machín enfilant-se a les places de play off d'ascens a Primera Divisió. «Com he dit de les bones sensacions no en podem viure, espero que contra el Saragossa potser no acabem el partit amb tan bones sensacions però sumant punts. Ja ho repetia quan guanyàvem partits per la mínima, en aquesta categoria el més important sempre és sumar. Si després pots jugar bé millor, però el primer és sumar punts», explicava ahir l'entrenador del Girona que, segurament, podrà tornar a comptar amb Àlex Granell per visitar La Romareda a diferència de Pons, Aday o Sobrino que continuen de baixa. L'equip s'entrena aquest matí a Montilivi i serà llavors quan el tècnic decideixi si Granell ja està en condicions de marxar amb la resta del grup cap a Saragossa a primera hora de la tarda.

«Pels mèrits que vam fer contra el Leganés i les oportunitats de gol crec que vam merèixer guanyar. Sembla que, almenys un gol era clar, però com que nosaltres ens podem equivocar hi ha altra gent que també ho pot fer», va argumentar Machín per acabar amb el debat sobre l'arbitratge de la setmana passada contra el Leganès abans de reconèixer que la visita a Saragossa i el partit de la setmana vinent a Montilivi davant l'Osasuna acabaran de definir les opcions que li queden al Girona per aspirar a objectius importants aquesta temporada. «Quan acabi el partit mirarem la classificació si encara tenim propers els llocs de play off, però el meu únic objectiu continuarà sent preparar el partit i motivar el grup de cara al partit tant per als objectius grupals com inviduals que, evidentment, també tots en tenim», va dir Machín que, parlant dels objectius del grup, va recordar que «el primer és sempre aconseguir la permanència i, malgrat que sembla que estigui fet, encara estem lluny de tenir aquests 51 punts assegurats».

Al davant, demà a la tarda (17.00), el Girona es trobarà amb un Saragossa que ha encadenat set jornades consecutives sense perdre i que cada cop és més fort des de l'arribada del gironí Narcís Julià a la direcció esportiva i del maresmenc Lluís Carreras a la banqueta. «Al gener, el Saragossa va fer una reestructuració molt àmplia començant per l'entrenador. Lluís Carreras està utilitzant molt els jugadors que van arribar al gener i que tenen moltes ganes de demostrar virtuts, però ?segueixo pensant que els millors jugadors que té el Saragossa són els que ja tenia a principi de temporada».