El Girona ha trencat una ratxa de dues jornades sense guanyar amb una convincent i important victòria a La Romareda, estadi del Saragossa. Els de Machín, molt més entonats des del primer minut, han aprofitat l'expulsió de Cabrera abans de la mitja hora per emportar-se un triomf que els acosta a les places de promoció d'ascens.

Després de perdre al camp de l'Almeria i de no passar de l'empat contra el Leganés, els gironins sabien que sumar a terres aragoneses era clau per mantenir intactes les seves opcions de lluitar per pujar i així ho han entès. Des dels primers compassos han jugat amb una marxa més i s'han acostat amb més perill a la porteria d'un Saragossa que ha claudicat en pocs minuts. Al 23, Mata ha rematat a gol una pilota morta a l'interior de l'àrea i al 28, Cabrera ha estat expulsat per una dura entrada a Eloi Amagat.

La superioritat l'ha aprofitat el Girona, que ha anotat el 0-2 al minut 35, obra de Cristian Herrera. Tot i que el Saragossa ha apretat a la represa i ha estat a prop de retallar distàncies, les intervencions de Becerra i la mala fortuna ha evitat cap gol local. En canvi, Lekic ha sentenciat. El serbi, només entrar, ha fet pujar el 0-3 al marcador al minut 73.

Amb aquesta victòria, els de Pablo Machín es col·loquen amb 44 punts, tenen a tocar l'objectiu de la permanència i mantenen ben vives les opcions de fer «play-off».

Saragossa: Manu Herrera, Rico, Campins (Dongou, min. 69), Cabrera, Guitián, Dorca (Abraham, min. 35), Culio, Ros, Ángel, Pedro (Lanza, min. 53), Hinestroza

Girona: Becerra, Álamo (Coris, min. 68), Clerc, Kiko Olivas, Lejeune, Alcalá, Eloi (Llonch, min. 77), Alcaraz, Borja, Cristian Herrera i Mata (Lekic, min. 70).

Gols: 0-1, Mata (min. 23). 0-2, Cristian (min. 35). 0-3, Lekic (min. 73).

Àrbitre: Ocón Arraiz. Va amonestar els locals Ros, Rico, Hinestroza, Ángel, Abraham, Lanza; així com els visitants Álamo i Alcaraz. Va expulsar el saragossista Cabrera (min. 28) amb vermella directa.