La victòria al camp del Saragossa ha tornat a aixecar les expectatives d'un Girona que, a manca d'onze jornades per acabar el campionat, es troba a només tres punts de la zona de play-off abans de rebre diumenge un altre rival directe a Montilivi com l'Osasuna (cinquè amb, precisament, tres punts més que els gironins). «El que passa ara és que som molts rivals directes.

En una franja de pocs punts hi ha molts equips que volen lluitar pel play-off i és cert que si guanyem a l'Osasuna no només sumem tres punts sinó que els traiem a un rival», explicava Pablo Machín, que espera el millor ambient possible a Montilivi per enfrontar-se a un equip per al qual no va escatimar elogis. «El fet que ara considerem l'Osasuna un rival ens fa sentir orgullosos perquè és un equip que ha estat en els llocs de dalt al llarg de la competició, tot i que nosaltres volem demostrar que ara mateix nosaltres som millors i som capaços de guanyar-lo com vam fer en l'anada».

El bon moment del Girona i el nom del rival pot obrir la porta a veure una bona afluència d'espectadors a Montilivi que, de moment, aquesta temporada només ha arribat a la mitja entrada en el partit contra el Llagostera. «Tant de bo hi hagi molta gent. Sempre he dit que d'una cosa de la qual ens sentim orgullosos és que la gent que ve cada quinze dies marxa satisfeta de Montilivi veient la màxima implicació de l'equip, que lluita des del primer minut fins a l'últim amb independència que les coses ens surtin millor o pitjor», va dir Machín, que té molt clar que «la gent que vingui no marxarà decebuda».

«És molt meritori el que ha fet Enrique (Martín) amb l'Osasuna perquè pocs pensaven que podria estar lluitant pels llocs de dalt i, sobretot, aguantar amb tots els problemes que han tingut; té el mèrit de tenir molta gent jove però que, en canvi, té molt de sentiment de club», explicava Machín sobre l'equip navarrès tot i que «les sensacions poden ara induir que nosaltres estem millor perquè venim de guanyar a Saragossa i ells van empatar a casa, però el seu gran inici de campionat els dóna més marge per a l'errada que a nosaltres».

En tot cas, Pablo Machín està convençut que trobarà al davant amb un Osasuna que deixarà la possessió de la pilota als gironins i se solidificarà al darrere esperant el seu moment: «Estic segur que vindrà amb una línia de cinc ben clara i el seu partit passarà per mantenir la porteria a zero i esperar la seva oportunitat, que tenen a cada partit, en una contra o a pilota parada, on són molt forts».