Girona i Osasuna han empatat a zero a Montilivi en un partit igualat en el qual els locals han estat millors, sobretot a la primera part, però en què cap dels dos equips ha estat encertat a dalt.

El repartiment de punts no deixa contents ni a un ni a d'altres i el Girona seguirà una setmana més a tres punts del 'play-off', mentre que l'Osasuna, amb un altre empat, segueix a les portes dels equips que pugnen per l'ascens.

El Girona ha mostrat des del primer minut les ganes que tenia d'endur-se els tres punts. Els de Pablo Machín intentaven portar el pes del partit i buscar crear perill en accions per banda; Álamo ho ha provat un parell de vegades per la dreta però Nauzet ha blocat les dues centrades.

L'Osasuna, ben plantat amb el seu esquema, buscava els contraatacs. El primer xut a porta no ha arribat fins a passat el primer quart d'hora de partit, quan Alcaraz ha xutat des de lluny i ha obligat Nauzet a fer una excel·lent intervenció per evitar el gol local.

Cinc minuts més tard, l'ha tingut Lejeune, que ha rematat de cap per damunt del travesser un córner servit per Borja. Els catalans estaven passant per damunt el conjunt navarrès i en el minut 28 Clerc ha centrat per la banda esquerra i un defensa ha desviat la trajectòria de la pilota, que ha acabat impactant amb el pal.

L'Osasuna no aconseguia superar l'alta pressió del Girona i amb prou feines s'ha acostat a la porteria de Becerra a la primera meitat. Només Oier ha posat problemes als defenses catalans amb dues internades per banda esquerra acabades amb centrades que no han trobat rematador.

La segona meitat ha començat amb un ritme més alt que el de la primera, a causa que l'Osasuna estava més intens al centre del camp i tan bon punt ha començat Roberto Torres ha recollit un rebuig a la frontal de l'àrea i ha xutat dur, però Becerra ha tallat sense problemes.

Els navarresos han tingut l'ocasió més clara del partit fins al moment del minut 53, quan després d'un parell de rebots dins l'àrea Urko Vera ha xutat i Lejeune sota pals ha salvat el 0-1.

El partit estava completament obert i en el 60 el Girona ha tingut també la seva millor oportunitat, Borja Garcia ha rematat fora una centrada de Granell des de l'esquerra.

A mesura que avançava el partit, el Girona s'anava bolcant a l'atac però sense precisió en els metres finals. Alcalá en el 65 ha rematat de cap un servei de córner llançat per Granell, però la pilota ha sortit per molt poc desviada a la dreta de la porteria de Nauzet.

El gol local semblava estar a prop al tram final de partit. A falta de quinze per al final, Lekic ha pentinat una pilota dins l'àrea que Cristian Herrera no ha pogut rematar amb força suficient i Nauzet l'ha aturat.

A falta de cinc minuts l'Osasuna ha aconseguit en un contraatac enviar una bona pilota a Roberto Torres que sol davant Becerra l'ha enviada a la base del pal i Alcalá ha pogut allunyar el perill a corner en la millor ocasió visitant.

- Fitxa tècnica:

0. Girona: Becerra; Javi Álamo, Kiko Olivas, Alcalá, Lejeune, Clerc; Alcaraz, Eloi (Granell, min.57), Borja García (Jario, min.84), Cristian Herrera; i Mata (Lekic, min.57).

0. Osasuna: Nauzet; Aitor Buñuel (Javier Flaño, min.64), Tano, Miguel Flaño, David Garcia, Oier; Manuel Sanchez, Otegui (De las Cuevas, min.60), Roberto Torres, Álex Berenguer (Maikel, min.82); i Urko Vera.

Àrbitre: José Ramon Piñeiro Crespo (comitè castellà). Ha amonestat el local Lekic i els visitants Urko Vera, De las Cuevas i David García.

Incidències: Montilivi, 5.328 espectadors.