Molts van ser els noms propis que va deixar el 0-3 d'ahir a Saragossa. Començant pels tres davanters, que van veure porteria, i acabant per la porteria, amb un Isaac Becerra que ho va aturar tot, però que també va encendre alguna alarma quan es va ressentir d'unes molèsties que fa dies que arrossega. Ho va revelar Pablo Machín i ho va confirmar el mateix porter, encara que tots dos van restar importància a tot plegat.

"Tinc unes petites molèsties que noto quan he de treure en llarg de porteria. Però no és res", deia Becerra a la zona mixta. "Esperem que sigui un petit problema sense importància. S'ha queixat i fa dies que les arrossega. Confio que no sigui res", confirmava el tècnic a la sala de premsa. Malgrat tot, està previst que el badaloní s'exerciti amb normalitat en el proper entrenament, pel que no hauria de tenir cap mena de dificultat per jugar aquest cap de setmana vinent davant l'Osasuna.

Si Becerra va encendre alguna alarma, pitjor ho va passar Eloi Amagat. El migcampista va ser víctima de la duresa de Leandro Cabrera, que va acabar expulsat per una esgarrifosa entrada just abans de la mitja hora que li va costar la targeta vermella directa al central del Saragossa. Va ser al minut 26, quan Cabrera va llançar-se amb les dues cames per davant i va clavar els tacs a la cuixa del gironí. Mentre el local enfilava el camí dels vestidors, Eloi Amagat es quedava estès al terra abans de ser retirat en llitera. Va poder continuar, però l'ensurt no li va poder treure ningú. "M'he espantat bastant. Pensava que era més greu perquè he notat que se'm movia el genoll i mai he tingut una lesió en aquella zona. Esperem que no sigui res", deia el jugador. A la mitja part, va "mirar de fer moviments" per comprovar que la cosa no anava més enllà. Va seguir jugant i ho va fer amb una ferida de quatre o cinc centímetres a la zona afectada. No se li van posar punts perquè si no hauria hagut de ser substituït. Eloi va aguantar fins al minut 77, quan va ser rellevat per Pol Llonch.