Durant tota la temporada i fos quin fos el resultat,?Pablo Machín sempre ha recordat que el Girona no ha estat mai inferior a cap dels rivals a què s'ha enfrontat. De fet, cap rival ha passat per sobre dels blanc-i-vermells aquest curs fins ara. Així ho demostren els números que diuen que el Girona és, juntament, amb el líder Leganés, l'únic equip no ha perdut mai per més d'un gol en tota la temporada. Probablement contra l'Elx a Montilivi o en les sortides a Tarragona i Miranda de Ebro és on el Girona va estar un punt per sota del contrari però en tots tres partits, els de Machín només hi van perdre per la mínima. En la resta de derrotes, els gironins tampoc han estat destrossats ni molt menys pels rivals. A Montilivi , el Girona ha perdut contra Numància, Lugo, Còrdova i Elx. Els sorians van remuntar un 2-1 en 8 minuts en l'estrena a casa del curs, un partit en què el Girona va tenir minuts de notable alt. També contra el Lugo, els de Machín van fer un bon partit però un xut llunyà de Sergio Marcos va ser suficient perquè volessin els tres punts (0-1). Per últim, contra el Còrdova, el Girona també va merèixer més premi però no va ser capaç de contrarestar la major efectivitat dels andalusos (1-2).