El Girona FC s'ha acostat a la fase d'ascens, bàsicament gràcies a la fiabilitat defensiva, al fet de no encaixar gols, cosa que li ha permès sumar punts de manera regular al llarg de moltes jornades.

Però l'equip de Machín ara ja està en una altra lluita ben diferent a la de sortir de baix i a la d'acostar-se a dalt. Ara pensa en la promoció i el camí per aconseguir-la ja no és només no encaicxar, si no que és marcar amb regularitat.

Ahir, l'equip gironí hauria tingut moltes opcions d'emportar-se els tres punts si amb el 0-1 en el marcador no hagués fallat tres jugades molt clares davant José Juan. Tres ocasions per fer el 0-2 que en ser errades varen donar vida al rival i que al final varen restar dos punts que en els primers 40 minuts semblaven segurs.

Mata, Cristian Herrera, Lekic, Jairo, Borja i Sobrino tenen capacitat suficient per aportar a l'equip allò que ara es necessita per fer la guerra amb els altres equips de la part de dalt de la taula. I entre tots tenen l'avantatge de no haver de dependre d'un sol jugador per fer gols. I aquesta és una arma que no només s'hauria d'explotar, sinó que l'equip necessita si vol acabar la temporada amb els deures fets.

No hi haurà victòries si no hi ha gols, i no hi haurà promoció si no hi ha victòries. Són faves comptades.